Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Renusska napsal(a):
jsem v koncích :) poraďte mi prosím někdo
Dneska je to těžký v tom, že se jedná o neznámý seriál. Ale hádanka jako taková je jednoduchá - klasický písmenkový rébus. Zaměř se na to, KDE se ta písmenka nacházejí.
Každopádně projíždění profilů u dnešního seriálu asi moc nepomůže :-)
Prosím nápovědu, už zas si připadám jak blbec
Maguša napsal(a):
Když jsem se dívala na výsledky z minulého roku (minulý rok jsem to ještě nehrála), tak tam bylo mnohem více seriálů, které znám a mám je ráda. ;)
Počet takových seriálů je omezený. Takže když jich bylo loni hodně, tak jich letos musí být málo...
Tak konecne! :D Stacilo se na to jenom vyspat :D
Taky bych prosila menší nápovědu.
Uf, mám to :D Tak poslední dva dny mi daly pěkně zabrat. Ale stejně se už nemůžu dočkat zítřka :)
Tak dneska to zase bylo hned :D Asi už jsem vytrénovaná z loňska, ta Hospoda mi tehdy dala fakt zabrat.
No uff, musela jsem se na to vyspat. Pojmenovala jsem ždibek jinak jedno písmeno a nemohla jsem se z toho vyhrabat. Teď jsem to vzala odzadu a viděla to hned :-)
Tééda, dnes jsem se k tomu dostala až teď a vychází mi samé zajímavé názvy :D že na to mám jít podobně jako na Hospodu mě napadlo, ale stejně :D Já nevíím, začíná panika :D