Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konečně uhodnuto, ale bez bratra bych netušila pořád :)
Vxxx napsal(a):
Já ten seriál třeba nikdy nesledovala... jen se o něm pořád baví v Kroku za krokem. Bez toho bych asi asi ani neznala. Nevím ani o tom, že se vysílal tady. Ještě že je to doslovný překlad z aj názvu do čj :D Proto mě to napadlo tak rychle... Ale je pravda že v první vteřině mě napadlo něco jiného. Říkala jsem si ale že domeček nikde žádný nevidím... a šup... za 3 vteřiny bum. Krok za krokem! :D
Ešteže si spomenula ten Krok za Krokom. :D Hneď mi to napadlo a mala som chuť si trieskať hlavu o stenu, že mi to nenapadlo hneď, kedže ten seriál poznám, aj som ho mala rada. :D
Buffyna napsal(a):
Ešteže si spomenula ten Krok za Krokom. :D Hneď mi to napadlo a mala som chuť si trieskať hlavu o stenu, že mi to nenapadlo hneď, kedže ten seriál poznám, aj som ho mala rada. :D
Ráda pomůžu :D V tom kroku za krokem se o tom seriálu zmiňují opravdu hodně :)
kedže absolutne nepoznám tie nazvy, tak pomohol frajer, ale pre tých čo ttuto hru nikdy nepochopili dost ťažké
nina100 napsal(a):
kedže absolutne nepoznám tie nazvy, tak pomohol frajer, ale pre tých čo ttuto hru nikdy nepochopili dost ťažké
Co je to vůbec za hru, pls?
Pěkný, pěkný :) Teď po půlhodině přemýšlení mi není jasný, jak mě to nemohlo trknout hned :D
monika.t.cr napsal(a):
Co je to vůbec za hru, pls?
Malá nápověda. Žolíky to nejsou.
BuBBleS napsal(a):
Malá nápověda. Žolíky to nejsou.
To mi moc nepomůže, když existuje tak milion her a já znám jen prší :-D
monika.t.cr napsal(a):
tak tohle je ta druhá hra, kterou znáš
monika.t.cr napsal(a):
(Myslím že už můžu, když zbývají už jen dvě hodiny)... poker