Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
MichelleCZSP napsal(a):
můj mozek je prostě prázdnej i s nápovědama typu, je to stejný, jak hospoda; dokonalý podraz; napiš co vidíš... prostě nevím, prosím poraďte, někdo
Ps: znám jen včerejší seriál
mám pocit že pokud ti tyhle rady nepomáhaj, nepomuže ti už nic...
Na dnešní hádance jsem si zauzloval mozek (několikrát), ale rodina mi pomohla ho rozmotat.
Těšim se na zítra :-D
No to je blbý.... Já jsem fakt idiot! :-D No v životě mě nenapadlo že nějaký takový seriál existuje! :-D
tak dnes to byla rychlovka, dobrý :D
Mam to xD Chvilu som na to nevedel prist ale pomohol mi jeden prispevok v diskusii :-D Celkom ma zmiatlo ked som zacal pisat prve pismenka serialu a naseptavac mi nic take neukazal.. bolo treba napisat ich tam viac ;-)
Btw. Je to naozaj podobne ako Hospoda aj ked sa mi to zozaciatku nezdalo :-P
No málem jsem si tim zavařila mozek a po půl hodině zadávání EN názvů mě ze zoufalství napadlo zkusit jiný jazyk :-)
ještě že jsem to uhodla do půl hodiny, jinak bych na tvůrce byla naštvaná :D musím se učit na zkoušku, co mám ve středu, a místo toho se tady vztekám u adventního kalendáře :D jenom malá rada, pokud vám to nejde, zkuste na to jít z druhé strany ;-)
Linhi napsal(a):
mám pocit že pokud ti tyhle rady nepomáhaj, nepomuže ti už nic...
zřejmě můj mozek už není co býval, se všema těma zápočtama a nemocí... můj problém je, že nad vším přemýšlím, až moc složitě...
Tak u mě to na první pohled vzbudilo dojem - jé to bude lehký - no a na další pohledy né a né na to přijít. Princip chápu, koukala jsem i na loňské, dokonce asi i vím, v jakém jazyku to bude, ale prostě to to nezvládám poskládat do nějaké rozumné podoby. Asi dávám špatné ty předložky. Může mě někdo nakopnout přes SZ? Teda tohle jsem si myslela, že dám:-(
Prosím o radu ke včerejšku, tohle už je zoufalost :-/