Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Říkejte si pořád elkolak a přijdete na to, věřte mi a kdyby jste na to nepřišli, napište PM :D
To byla teda nadílka k 7.12. V životě sem o tom seriálu neslyšel, ale mám to :D
Tak děkuju za nápovědu, nakonec byla chyba v tom, že jsem si to skládala ze špatné strany. Seriál tedy taky vůbec neznám, což ale neberu jako nutnost, já jich neznám mraky.
Ale tedy máte tam jeden takovej rozpor - jednu věc dvakrát jinak a to pak jaksi přebývá písmenko a není to hned vidět.
Uff, po hádance z 6. jsem se trochu bála, co přijde (nebýt nápovědy, tak bych ji nedala)...Dnešní jsem ale rozlouskla ještě v noci po návratu z oslavy (že by při luštění pomáhal i alkohol?) - nejdřív se mi odhalila druhá polovina - a pak už to bylo jen o hraní si s písmenky...
Věděla jsem jak na to, jen mně sházelo jedno písmenko. Ale mám to!!:D Letos jsem zatím znala jen jeden seriál (z 3.12.), takže dost těžké. Už se těším na další.
Locke napsal(a):
No já prvně dokonce došel ke slovu označujícímu křížence vlka a člověka :)
To já taky a musím přiznat, že mi chvíli trvalo tu myšlenku opustit, i když vím, že D tam prostě není a nebude... :)
Ufff ...po asi stém zopakování slova elkolak mi to konečně docvaklo :D
ja som už z toho kôl v plote
mi to pripomína klingončinu :)