Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lámala jsem si nad tím hlavu už od rána a napadaly mě takový slova, že je ani google nenašel :D Tak jsem místo toho šla řešit úkol na matiku. Pořád ho nemám, ale aspoň se mi rozsvítilo nad hádankou :D
NotTereza napsal(a):
Ufff ...po asi stém zopakování slova elkolak mi to konečně docvaklo :D
Tohle mi pomohlo, děkuju. Po stém zopakování jsem na to taky přišla:-D
Dnes to šlo, půl hodinka stačila :) Ale seriál vůbec neznám, díky našeptávači, dobře jsem začala a pak už to bylo jasné.
Prosím někdo nápovědu?..vím, že na to mám jít jak na HOSPODU, ale stejně mě to ještě netrklo.
prosím někdo nějakou nápovědu, ale ne takovou že na to mám jít tak jak na ,, hospodu nebo dokonalý podraz"
Jde o to najít tu správnou předložku ;) Já se s tím mořila hodně dlouho a pořád jsem zkoušela různé variace, jenže těch samých písmenek... až mě to nakonec praštilo do očí :D A ano, v tomto kole hodně pomáhá našeptávač, protože musím přiznat, že seriál skutečně neznám :/
Dadulinka napsal(a):
To já taky a musím přiznat, že mi chvíli trvalo tu myšlenku opustit, i když vím, že D tam prostě není a nebude... :)
Přesně můj případ :-D ale pak jsem to vzala od konce a už mi to výsledek našlo :-)
konečně to mám vyluštěné po několikahodinovém trápení mozku :D
:DDDDDD jooooo po třech hodinách a několik elkolak později jsem si musela říct jak hrozný idot jsem, že jsem na to nepřišla hned :DDD dobře jste mě dnes potrápili :D