Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Napřed jsem si myslela, že to jsou klasická zpřeházená písmenka, ale když mi vycházely jen samé nesmysly, tak jsem se podívala sem do fóra. Po nápovědě, že řešení je stejné jako Hospoda minulý rok, jsem to dala na první pokus. Pro ty, kteří stejně jako já ještě v minulém roce nehráli, je v článku Seriálový adventní kalendář odkaz na hádanky z loňska.
Takže po dlouhém mozkovém hloubání a dloubání s pomocí pár rad jsem na to konečně přišel
Tak dneska mi to snad dalo zabrat ještě víc než včera! Akorát jsem z hrdosti neprosila o nápovědu a trápila se sama :D
A když mi konečně došlo, jak na to, pořád jsem ta písmenka kombinovala špatně!
Doufám v lepší zítřek, což ale neznamená, že byl tenhle rébus špatnej.. Jen mi zavařil mozek a nešel z hlavy už od půlnoci :D
KONEČNĚ!!! Tři hodiny dumání a poskládání do správného pořadí dalo zabrat.. Ale seriál vůbec ale vůbec neznám..
Připadám si jako největší hňup, nicméně mořím se s tím už 4 hodiny a pořád bbez výsledku :/
Dnes to bolo zaludne. Prvotne pokusy na iny serial(slovny zaklad) mi tiez naplnali tento rebus a preto som sa potrapil kym som vylucil tento slovny zaklad. Ale rebus bol krasne dotiahnuty do detailu :-)
říkala jsem si jak to včera, bylo těžký, teď si říkám, že to bylo lehoučký, už 5 hodin se s tím mořím a pořád nic, prosím nápovědu do zpráv
Po včerejším zákeřném obrázku, který bych bez nápovědy nikdy neuhodla, je tohle procházka růžovou zahradou. :)