Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Musela jsem si to napsat, ale netrvalo dlouho to správně poskládat.
Uf, po poledni jsem na to koukla a nic, teď po delší pauze už to cvaklo na místo.
Systém je zase hned jasný, ale přijít na správný předložky, respektive jednu... a pak ještě slovu vůbec uvěřit :-D Už dřív jsem si s tím jedním slovem pohrávala, ale ten začátek? No, ale fakt klobouk dolů před tvůrcem. Sedí to perfektně.
No konečně, mám to :-) Díky někomu kdo napsal, že z minulého roku hospoda a dokonalý podraz pomůže, jinak bych asi přemýšlela ještě hodně dlouho :D už od půl noci jsem přemýšlela a šla jsem spát s elkolak a vstávala s elkolak, ale konečně to mám a můžu se těšit zase na půl noc :)
Už od rána nad tím přemýšlím a nic. Elkolak mi zamotal hlavu tak, že tam pořad cpu Teen wolf
Ani nevíš, jak jsi blízko - tím nemyslím TeenWolf, to je na hony vzdálené. Ale nemyslím si jak někdo tady, že pomůže opakování, je potřeba s tím pracovat dál.
Ptát se na to, kolik písmen má ta předložka, to už by bylo asi moc že?
Dneska celkem lehký...oproti včerejšku :D
Tak sláva, už to mám konečně taky :D Ale nachápu, jak někdo takto mohl seriál vůbec pojmenovat :-O
Výborně vymyšleno po celodenním přemýšlení jsem se nakonec musela nad názvem seriálu zasmát :D