Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Asi jsem fakt hloupá, přišla jsem na to až teď :D Pořád jsem ta písmenka skládala špatně.
Mám to. Ale největší problém je, že autoři to založili na neznámých seriálech. Pak ta slova ne a ne naskočit. Těch víc známých seriálů je hodně. A mohly se použít i letošní novinky.
jukab napsal(a):
Na lidskou lenost, která při téhle hře jde ruku v ruce se zkažením si zážitku, je spoleh :)
myslím si, že tady nejde ani tak o lenost, jako o zoufalství, neříkám, v půl jedné v noci to je sice jiný případ, ale když bys nad tím bádala třeba půl dnes a nepřišla bys vůbec na nic, tak ti mrknutí na někoho pomůže, přeci jen, pořád musíš ty sám se nějakým způsobem dopracovat k tomu, co to je za seriál, byla by hloupost dávat do našeptávače všechny jeho top seriály
Je to čisté zoufalství :D
Jackolo napsal(a):
Mám to. Ale největší problém je, že autoři to založili na neznámých seriálech. Pak ta slova ne a ne naskočit. Těch víc známých seriálů je hodně. A mohly se použít i letošní novinky.
No jo, jenomže když lidi neznají ani seriál z 3.12, tak to je pak těžký :) Naštěstí se ty hádanky dají vyřešit i bez znalosti toho seriálu.
Už ta včerejší mi teda šla lépe :D
Dneska furd točím kolem slova Lokál a opravdu už nevím. Asi po dvacáté zadávám do vyhledávače Lokal TV a jsem přesvědčen, že je to ono, ale není! Už kypím vzteky opravdu :D
Marťa napsal(a):
myslím si, že tady nejde ani tak o lenost, jako o zoufalství, neříkám, v půl jedné v noci to je sice jiný případ, ale když bys nad tím bádala třeba půl dnes a nepřišla bys vůbec na nic, tak ti mrknutí na někoho pomůže, přeci jen, pořád musíš ty sám se nějakým způsobem dopracovat k tomu, co to je za seriál, byla by hloupost dávat do našeptávače všechny jeho top seriály
Ale tohle zoufalství je neškodný! Radši to po zoufalým zaměstnávání svýho mozku vyřeším sám za týden než abych šel najisto hledat mezi pár oblíbených seriálů. Jen můj názor, kdo chce, ať si hru klidně "dá" tímhle stylem....
A jde do tuhého, dnes mi to vážně dalo zabrat :D
b.Tom napsal(a):
A jde do tuhého, dnes mi to vážně dalo zabrat :D
Podepisuju, teď jsem dořešil a musím říct, že o něm slyším prvně, holt to není můj šálek čaje :)
Lidičky, poradí někdo? Vůbec nic mi nepomáhá. Děkuji