Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Bez šance, asi si už vytrhám vlasy, buď som hlúpy, alebo som nikdy nič také envidel. Ak niekto chce tak nech mi napíše spravu odpoved, alebo nejaku pomocku..
lake napsal(a):
Bez šance, asi si už vytrhám vlasy, buď som hlúpy, alebo som nikdy nič také envidel. Ak niekto chce tak nech mi napíše spravu odpoved, alebo nejaku pomocku..
Poslala jsem ti zprávu
Vxxx napsal(a):
(Myslím že už můžu, když zbývají už jen dvě hodiny)... poker
Dík, tak už mi jen stačilo podívat se na pravidla pokeru a mám to hned :)
monika.t.cr napsal(a):
Dík, tak už mi jen stačilo podívat se na pravidla pokeru a mám to hned :)
A říkáš si, jak to že tě to nenapadlo, nebo bys to fakt nedala??
Po více jak dvou hodinách jsem na to přišla, juchůůůů :D ale kdybych nekukla sem na forum, tak mi to nedocvakne, takže díky lidi aj za tu pidi nápovědu :)
Vxxx napsal(a):
Poslala jsem ti zprávu
Ano videl som, dikyčko:-)
Vxxx napsal(a):
A říkáš si, jak to že tě to nenapadlo, nebo bys to fakt nedala??
Vzhledem k tomu, že jsem doteď absolutně nevěděla, co ty karty ukazujou a netušila ani z jaký hry to může bejt..tak bych to nikdy nedala! :-D
Díky moc za nápovědu s Titanicem, moc mi to pomohlo, už jsem byla zoufalá :D
Já nevím jak vy, ale já už netrpělivě očekávám půlnoc a další hádanku. :D Tohle napětí mi fakt chybělo. :D
Tak už se mi to taky povedlo :) ... teda ale dalo mi to zabrat, zkusila jsem snad všechno. Pak jsem doma odchytla bratra, jaké štěstí, že hraje karty, hned mi poradil :)