Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 12. 2014 / 17:10:39 (před 9 roky)
off

Tak jo vzdávám se dneska :D Jestli mě může někdo nakopnout do zadnice a postrčit k cíli budu mu velmi vděčný.

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 12. 2014 / 17:10:42 (před 9 roky)
off

Bože ja som debil...znova :)
Hotovo :D

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2014 / 17:12:02 (před 9 roky)
off
Martysek napsal(a):

Tak děkuju za nápovědu, nakonec byla chyba v tom, že jsem si to skládala ze špatné strany. Seriál tedy taky vůbec neznám, což ale neberu jako nutnost, já jich neznám mraky.
Ale tedy máte tam jeden takovej rozpor - jednu věc dvakrát jinak a to pak jaksi přebývá písmenko a není to hned vidět.

Spíš dneska v hádance hapruje jedna věc, která dělá češtinu češtinou, ale to už holt u hlavolamů bývá :)

kody.p
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 12. 2014 / 17:12:45 (před 9 roky)
off

No konecne... :) Ale ze to dalo zabrat! Taky jsem si rikal, jak uz tu bylo zminovano, ze Hospoda mi moc nepomaha, ale ve vysledku to opravdu sedi.
Ale musim se priznat, ze jsem trochu cheatoval... :( Prej projizdeni profilu serialu nepomuze... to asi moc lidi nema trpelivost si vykopirovat nazvy serialu nekam, kde muze hledat po pismenkach. :) Ale nedelejte to, stejne jako ja pak prijdete o zabavu.
Nejsmutnejsi na tom je, ze tenhle serial mi nedavno zminoval kolega. :(

simmel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
7. 12. 2014 / 17:13:51 (před 9 roky)
off

Může mě někdo nakopnout do zpráv prosím? Veškeré náznaky z diskuze mi v hlavě nerozsvítily :-(

torciollo
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 12. 2014 / 17:16:55 (před 9 roky)
off

Konečně :D ...mozek si evidentně někam odskočil a nechal mě tu samotnýho, tak jsem holt musel projít seznam všech zdejších seriálů, aby mi to docvaklo :D :D

veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 12. 2014 / 17:24:45 (před 9 roky)
off

mám to asi za hodinku

Tisíc lidí, tisíc chutí
Annett
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 12. 2014 / 17:26:28 (před 9 roky)
off

Konečně!!!! Tak a už se těším na další :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
7. 12. 2014 / 17:30:54 (před 9 roky)
off
Jackolo napsal(a):

Mám to. Ale největší problém je, že autoři to založili na neznámých seriálech. Pak ta slova ne a ne naskočit. Těch víc známých seriálů je hodně. A mohly se použít i letošní novinky.

Ale ty bys dnešní zrovna měl znát.

1. Retro, ale Imho dost známý.
2. Je relativně nový, dokonce tak, že už zažilo Kdo přežije tipovačku.
3. Pomlčím.
4. Je dost profláklé ať už skrz tvůrce, či skrz hlavní hvězdu.
5. Je trochu jiná liga (ne-li sport), ale ve své kategorii rozhodně patří k známějšim.
6. Vzhledem k tomu kolikrát zde včera zaznělo, že to je oblíbený seriál, tak to nebude tak strǎsný.
7. A dneska to máme klasiku svého žánru.

Chápu, že by byl ideální každý den Big Bang nebo HIMYM, ale ty se blbě zrebusovávají, aby to nebylo moc překombinivané a zároveň to člověka nenapadlo na první kouknutí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Anne89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
7. 12. 2014 / 17:39:02 (před 9 roky)
off

U mě je třeba problém, že většinu seriálů znám spíš pod tím anglickým názvem a jakmile přijde na českou podobu názvu, jsem v toaletě... :D