Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
poradíte mi někdo prosím do zpráv .. už vážně nevím :D
Je mi niekto ochotný poskytnúť nápovedu? Skúsila som všetky možné hlásky, pozrela som sa aj na minuloročné zadania - nič. Som v koncoch a rozum si už zbalil svojich šesť slivák :D
mišpulinka napsal(a):
:DDDDDD jooooo po třech hodinách a několik elkolak později jsem si musela říct jak hrozný idot jsem, že jsem na to nepřišla hned :DDD dobře jste mě dnes potrápili :D
Oh, díky za tebe :D ukázala jsi mi, jaký jsem idiot :D já místo el pořád jenom l a s tou předložkou a pořád mi to nedávalo smysl :D :D
torciollo napsal(a):
Konečně :D ...mozek si evidentně někam odskočil a nechal mě tu samotnýho, tak jsem holt musel projít seznam všech zdejších seriálů, aby mi to docvaklo :D :D
ďakujem ti za pomoc :):D možem utekať do práce s meškaním :D
Tak s (veľkou) pomocou to konečne mám. Čo je fajn, pretože po odporúčaní "opakuj si elkolak" mi vznikol "kel a kola" a ja som dostala hlad :D
necchápem prečo to tam je označené tak jak to tam je označené, ked to zbytočne len pomýli...
Som zvedaví na zajtrajšie okienko :D Z tých 7-mich zatiaľ zverejnených okienok, poznám iba dva seriály a z tých sledujem iba jeden :P
nina100 napsal(a):
ked to zbytočne len pomýli...
Není to účel rébusů? :-D