Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
abc.. :)
Ptejte se dvakrát "kde". Víc nenapovím, musím se jít učit pozemní dopravu do cestovního ruchu. :)
F.A.Maniac napsal(a):
Prosím o nápovědu! Já už fakt nevím :D Dívám se na to ze všech stran, elkolak jsem si řekla asi už milionkrát, skládám to stejně jako u hospody a dokonalého podrazu, ale já fakt nevím :D Help please!
si ale velmi blízko, chýba ti len par pismen
Nevím, jestli to někomu jako nápověda pomůže, ale je potřeba postupovat od největšího po nejmenší...
Muzete me nekdo prosim vas nakopnout do zprav?
Prosím o nápovědu! Já už fakt nevím :D Dívám se na to ze všech stran, elkolak jsem si řekla asi už milionkrát, skládám to stejně jako u hospody a dokonalého podrazu, ale já fakt nevím :D Help please!
* Děkuji všem co mi pomohli! Bez vás bych tu nad tím seděla ještě několik hodin a stejně na to nepřišla. :D A taky jsem o tom seriálu nikdy neslyšela :DDD
Jupíí, tak po nápovědě co mi přišla do zpráv mi to ještě trvalo, ale nakonec docvaklo...Seriál teda vůbec neznám.
Největší moje chyba byla, že jsem se na dnešní okno koukla, když jsem se měla učit. Samozřejmě jsem na to zírala a zírala a nějaká chemie šla naprosto mimo mě :D A musím říct, že mi nejvíc pomohla nápověda, že se mám řídit hospodou, jinak bych asi dumala do teď. Takže díky moc :))
Může mi někdo dát nějakou lepší nápovědu do zpráv? Nejsem daleko od toho, abych si vystřelil mozek z hlavy :-D
Ty jo po přečtení jedné nápovědy zde na foru je to vlastně hrozně jednoduchý :)