Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Celý den se tady s tím trápím a nemůžu na to přijít! Měla bych psát bakalářku, ale přemýšlím nad těma písmenkama :-)Nápověd je tady asi dost, ale mě to prostě nepomáhá :D Tak moc prosím o velkou nápovědu. Děkuju :)
Tak po naťuknutí se to povedlo, ale už jsem z toho měl málem obsesi... :D
můžete mě někdo prosím fakt hodně nakopnout, já už fakt nevím, už mám otok mozku :D
(jak pro debila prosím - sz)
už to konečně mám, po velký nápovědě, díky moc, už mi z toho hrabalo :D díky
teď mi přijde, že je to fakt stupidní :D
Dadulinka napsal(a):
Nevím, jestli to někomu jako nápověda pomůže, ale je potřeba postupovat od největšího po nejmenší...
no nevím, osobně bych spíš postupovala obráceně, protože když přijdeš jen na první část, tak ti to přijde jako pitomina a nemusíš se dostat do té druhé části
Ahooj, taky prosím o nápovědu.. :)
Všem děkuju za nápovědy, konečně je to doma :D a že to dalo zabrat. Teď se můžu vrátit k bakalářce :(
Taky bych prosil nápovědu, vůbec nechápu co v tom mám najít :D seriálů sleduju plnou kupu, přemýšlím, zkouším a stejně ani kapka nápadu :(
už už jsem si chtěla psát o nápovědu, když jsem na to přišla... nejvíc mne zmátlo to velké L, protože jsem ho nečetla foneticky :)