Diskuzní fórum
Fruiko napsal(a):
Mystifikace. Jednou je tak po druhé onak...
Člověk si potřebuje nějak omluvit svou neschopnost a nejlépe se to dělá tak, že z toho obviní někoho jiného :)
(Já se prostě nemohu zbavit dojmu, že je tam něco navíc)
ježiši, potřebuju opravdu velkou nápovědu, jelikož nic z toho co jsem si tady přečetla mi nepomohlo s vyřešením dnešní hádanky. Asi jsem úplně mimo
Pokud si někdo neví rady jsem ochotná pomoc ;-)
Panebože to je tak jednoduchý, nevím co mi na tom celej den trvalo :-)
Prosííím, někdo nápovědu do zpráv, vypisuju si různý možnosti už asi hodinu :-( Děkuju moc!
Dnesni 7. Je katastrofa. Kdybych nedostala napovedu tak mam smulu.. Jeste kdyz ten serial neznate...tohle je docela hnusny ulet. :-(
Konečne! :D Dneska tri hádanky naraz, pretože som nemal čas posledné dni... no dalo zabrať, už je ale všetko tam. :D Som zvedavý na zajtrajšok.
calipsso napsal(a):
Dnesni 7. Je katastrofa. Kdybych nedostala napovedu tak mam smulu.. Jeste kdyz ten serial neznate...tohle je docela hnusny ulet. :-(
To asi nebude naše chyba. V televizi to šlo už dokonce 2x, scénky ze seriálu jsou dokonce i na videačesky o YouTube ani nemluvě. Obzvlášť ta jedna je značně provařená.
Fruiko napsal(a):
To asi nebude naše chyba. V televizi to šlo už dokonce 2x, scénky ze seriálu jsou dokonce i na videačesky o YouTube ani nemluvě. Obzvlášť ta jedna je značně provařená.
Já to tedy taky nikdy nikde ani nezahlídla, ani na netu, ani v televizi. Ale tak holt mám mezery a co jsem koukla na YT, tak to vypadá na můj šálek kávy :-D