Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kdybych nevyluštil správně první část a nepomohl mi našeptávač, tak bych to nikdy nedoluštil. Protože ať se to snažím popsat jak chci, tak mi to smrdí chybou (nebo přinejmenším mystifikací) :)
Celej den mi to vrtá hlavou a příjdu na to až po příchodu do práce, přitom je to prakticky vidět na první pohled
děkuju všem hodným lidičkám my už to převáděli na dvojkovou soustavu a pořd nám nic nevyezálo...teď zpětně nemůžu pochopit proč nám to ten seriál po zadání první části nenabídlo...protože jsme to tam zadávali opakovaně a nic nevyjíždělo...no nevadí holt trofejka nebude...
taky prosím o radu:D:D
Pajky napsal(a):
Kdybych nevyluštil správně první část a nepomohl mi našeptávač, tak bych to nikdy nedoluštil. Protože ať se to snažím popsat jak chci, tak mi to smrdí chybou (nebo přinejmenším mystifikací) :)
Mystifikace. Jednou je tak po druhé onak...
Když na to člověk přijde, tak se mlátí do hlavy, jak je to primitivní... achjo :D
Kdyby mi nějaká hodná duše poradila do zpráv, byla bych velice vděčná. Koukám na to od rána a rady s loňskou Hospodou jdou stále mimo svůj účinek :D
KimKelly napsal(a):
Přemýšlím nad tím celý den, a ani Elkolak ani Ka-v-lok-el mi žadný seriál nenašlo :( Můžete mi někdo prosím napsat do SZ, jak přesně postupovat? Díky!
jsi na dobré cestě, jen to zkus ještě trošku poměnit ;-)