Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hanulka94 napsal(a):
Kdyby mi nějaká hodná duše poradila do zpráv, byla bych velice vděčná. Koukám na to od rána a rady s loňskou Hospodou jdou stále mimo svůj účinek :D
osobně bych řekla, že s tím spíš pomůže dokonalý podraz případně ještě seinfeld, než hospoda, ta je trochu jiné bázi než dnešek
Fruiko napsal(a):
Mystifikace. Jednou je tak po druhé onak...
Člověk si potřebuje nějak omluvit svou neschopnost a nejlépe se to dělá tak, že z toho obviní někoho jiného :)
(Já se prostě nemohu zbavit dojmu, že je tam něco navíc)
ježiši, potřebuju opravdu velkou nápovědu, jelikož nic z toho co jsem si tady přečetla mi nepomohlo s vyřešením dnešní hádanky. Asi jsem úplně mimo
Pokud si někdo neví rady jsem ochotná pomoc ;-)
Pajky napsal(a):
Člověk si potřebuje nějak omluvit svou neschopnost a nejlépe se to dělá tak, že z toho obviní někoho jiného :)
(Já se prostě nemohu zbavit dojmu, že je tam něco navíc)
bohužel to asi bude opravdu jen dojem ptz tam navíc nic není a když na to jdeš správně vyjde ti přímo název toho seriálu...
Panebože to je tak jednoduchý, nevím co mi na tom celej den trvalo :-)
Prosííím, někdo nápovědu do zpráv, vypisuju si různý možnosti už asi hodinu :-( Děkuju moc!
Dnesni 7. Je katastrofa. Kdybych nedostala napovedu tak mam smulu.. Jeste kdyz ten serial neznate...tohle je docela hnusny ulet. :-(
Konečne! :D Dneska tri hádanky naraz, pretože som nemal čas posledné dni... no dalo zabrať, už je ale všetko tam. :D Som zvedavý na zajtrajšok.
calipsso napsal(a):
Dnesni 7. Je katastrofa. Kdybych nedostala napovedu tak mam smulu.. Jeste kdyz ten serial neznate...tohle je docela hnusny ulet. :-(
To asi nebude naše chyba. V televizi to šlo už dokonce 2x, scénky ze seriálu jsou dokonce i na videačesky o YouTube ani nemluvě. Obzvlášť ta jedna je značně provařená.