Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
To asi nebude naše chyba. V televizi to šlo už dokonce 2x, scénky ze seriálu jsou dokonce i na videačesky o YouTube ani nemluvě. Obzvlášť ta jedna je značně provařená.
Já to tedy taky nikdy nikde ani nezahlídla, ani na netu, ani v televizi. Ale tak holt mám mezery a co jsem koukla na YT, tak to vypadá na můj šálek kávy :-D
Poradil by mi prosím někdo do zpráv? Nemohu na ten dnešek přijít.
Tak uz to mam i ja za sebou :D
Martysek napsal(a):
Já to tedy taky nikdy nikde ani nezahlídla, ani na netu, ani v televizi. Ale tak holt mám mezery a co jsem koukla na YT, tak to vypadá na můj šálek kávy :-D
To bude tím, že minimum mladých lidí kouká na ČT 1,2 :)
Konečne to mám, ale už som strácala nervy :D
Práveže som úhadla to druhé slovo, no nevedelo mk to podľa neho nič nájsť :D
dope.tonic napsal(a):
To bude tím, že minimum mladých lidí kouká na ČT 1,2 :)
Mno...zas tak mladá už bohužel nejsem a pár pěkných seriálů na čt2 jsem chytla, rodiče tenkrát nechápali, jak na to můžu koukat :-)))
Martysek napsal(a):
Mno...zas tak mladá už bohužel nejsem a pár pěkných seriálů na čt2 jsem chytla, rodiče tenkrát nechápali, jak na to můžu koukat :-)))
Potom se omlouvám a považuji tě za vyjímku. Ale vcelku se divím, že jste s tímhle seriálem minuli. :D
Děkuji, už to mám, ale musím se přiznat, že jsem o tom seriálu nikdy neslyšel. Snad budu mít zítra víc štěstí…