Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

malegria
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 12. 2014 / 23:00:56 (před 9 roky)
off

Netuším i po pročtení vlákna, poradí někdo?

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 12. 2014 / 23:08:50 (před 9 roky)
off
dope.tonic napsal(a):

Potom se omlouvám a považuji tě za vyjímku. Ale vcelku se divím, že jste s tímhle seriálem minuli. :D

Fakt ani ukázku si nevybavuju, myslím, že by mi to zaujalo a že bych koukla. Ještě záleží, kdy to u nás vysílali, originál koukám 98/02, to bych se divila, kdybych to neodchytla, ale jestli to bylo o pár roků později, tak to už jsem na televizi tolik času neměla. A že se dá někde něco stáhnout, o tom jsem ještě pár roků neměla páru :-)

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2014 / 23:14:06 (před 9 roky)
off
Martysek napsal(a):

Fakt ani ukázku si nevybavuju, myslím, že by mi to zaujalo a že bych koukla. Ještě záleží, kdy to u nás vysílali, originál koukám 98/02, to bych se divila, kdybych to neodchytla, ale jestli to bylo o pár roků později, tak to už jsem na televizi tolik času neměla. A že se dá někde něco stáhnout, o tom jsem ještě pár roků neměla páru :-)

Tak teď mi nezbývá nic jiného, než ti seriál doporučit. :) Moc času jeho zkouknutí nezabere :)

Martysek
7. 12. 2014 / 23:16:56 (před 9 roky)
off
dope.tonic napsal(a):

Tak teď mi nezbývá nic jiného, než ti seriál doporučit. :) Moc času jeho zkouknutí nezabere :)

Určitě kouknu, jenom bych radši v originále s titulkama, tak musím poshánět a nebo zkombinovat YT a titulky holt bokem. Těch pár dílů po večerech zvládnu.

Tak při pondělku by mohlo být něco lehčího:-))

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2014 / 23:25:04 (před 9 roky)
off
Martysek napsal(a):

Určitě kouknu, jenom bych radši v originále s titulkama, tak musím poshánět a nebo zkombinovat YT a titulky holt bokem. Těch pár dílů po večerech zvládnu.

Na uloz.to je prvni serie s cz titulky :) a druha s dabingem myslim, ale ted si nejsem uplne jistej.

Heh, to by mohlo, uvidíme za půl hodinky :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 12. 2014 / 23:27:04 (před 9 roky)
on

jo to by bylo fajn :-) takovou nějakou oddechovku :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2014 / 23:27:25
Martysek
7. 12. 2014 / 23:32:46 (před 9 roky)
off

Já kouknu na další políčko asi až ráno, akorát bych z toho nemohla spát:-) Chtělo by to něco, co zas zvládnu bez nápovědy, ať si nepřipadám úplně jak d...

dope.topic - koukla jsem na kus prvního dílu na yt, teda nedošlo mi, že to budou takovýhle skeče, ale i tak to není špatný. A celkem jim je rozumět, ikdyž až tak anglicky neumím, tak ono to nějak půjde.

grozujo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
7. 12. 2014 / 23:40:46 (před 9 roky)
off

hmmm, tak dnes opět mimo. Co to je? Kurňa :-) pomůže mi prosím někdo?

Daivo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 12. 2014 / 23:42:07 (před 9 roky)
off

áááááá konečně po celém dni trápení jsem na to přišel, jak jednoduché :D S kocovinou to hold nešlo a přitom tak jednoduché :D Teď ještě den 6. :/ a přichystat se na další hádanku :)
Den 6 splněn :D Ach díky za IT nápovědu

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2014 / 23:52:59
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
7. 12. 2014 / 23:45:49 (před 9 roky)
off

papier popísaný rôznymi kombináciami a stále to neprichádzalo na um, až keď som prišla na druhú časť dopla mi aj ta prvá :) trieskam si hlavu o stenu...najvyšší časť ísť spať...klobúk dole ;)

Bee Doo, Bee Doo