Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jestli budete chtit s nejakym okynkem pomoct tak napiste do zprav pro malou napovedu :)
nebýt tady těch nápověd, tak to letos vůbec nedávám !! vyjma asi dvou nebo tří seriálů... oproti loňskému roku fakt síla, klobouk dolů =)
ja by som potreboval pomoct sete s tym vcerajsim :)
Už jen hodinka... :D
WhiteSparkle napsal(a):
už se taky nemůžu dočkat :D
lenka608 napsal(a):
Tak já opět nevím. Asi nejsem dostatečný znalec seriálů. Jediné co mě při pohledu na obrázek napadá je to, že někdo asi něco poslouchá, takže klasika... opět na to kašlu.
Tohle je fakt megas snadný
Mam prvni a posledni hadanku(1 a 8) a na zbytek nemuzu prijit,mohl by mi prosim nekdo pomoci???aspon male napovedy do zprav???DEKUJI
Biskin napsal(a):
už se taky nemůžu dočkat :D
Nevím, jestli se nemám děsit, co přijde :D
WhiteSparkle napsal(a):
Už opět odpočítáváme?:D akorát mi to vychází časově, že si naleju sklenku a dokoukám díl Orange is the new black :D
dope.tonic napsal(a):
Už opět odpočítáváme?:D akorát mi to vychází časově, že si naleju sklenku a dokoukám díl Orange is the new black :D
nemal si pisat ze aky serial pozeras lebo co ked nahodou ten chcu dat zajtra :P :D