Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vxxx napsal(a):
Řekla bych, že ty prvky, kterým nerozumíš jsou jen kvůli zmatení. A nebo možná nějaký hlubší význam, který jsem nepotřebovala chápat... nevím.
Asi jo, já hlavně seriál neznám, tak jsem nevěděla, jestli to s tím nějak nesouvisí :)
Vxxx napsal(a):
Řekla bych, že ty prvky, kterým nerozumíš jsou jen kvůli zmatení. A nebo možná nějaký hlubší význam, který jsem nepotřebovala chápat... nevím.
Myslis to "prasatko"? :) to je podle me jen upresneni, ze ta zelena plocha je skutecne to co te napadne jako prvni :)
Já hned hledal, jestli nemá nějaký seriál Švejk :)
no chvíľu trvalo, než som na to prišiel, lebo pre nás slovákov ten dátum znamená niečo iné ako pre čechov :D my tam totižto máme sviatok a deň voľna, zatiaľ čo česi nie :D
Chvilku jsem se trápil :3, ale pak mě to osvítilo. Tenhle seriál miluju! =D
Miroslav Harant napsal(a):
Nápověda, která mi nepřijde jako nápověda (he, logické :D) = 1. září začíná v Česku škola (pokud není víkend).
Tak tohle mi hoooodne pomohlo díky :D
Mě si nevšímejte, já si tu tak píšu jen proto, aby mi to po odeslání příspěvku došlo... Občas se to stane, jak jsem si všimla :D
Edit: No samozřejmě, že to fungovalo!
Jerremy napsal(a):
Myslis to "prasatko"? :) to je podle me jen upresneni, ze ta zelena plocha je skutecne to co te napadne jako prvni :)
Myslela jsem něco jiného. nechci radit. A snad je všem jasné co je ta plocha, když je tam i křída, houba a datum... to je snad jasný, ne? :D
Podľa mňa Franz Jozef má evokovať jeden z predmetov.
IrmaVep napsal(a):
Mě si nevšímejte, já si tu tak píšu jen proto, aby mi to po odeslání příspěvku došlo... Občas se to stane, jak jsem si všimla :D
To mě pobavilo, ale vím, co myslíš, taky to tak občas mám :D