Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
adam16 napsal(a):
no chvíľu trvalo, než som na to prišiel, lebo pre nás slovákov ten dátum znamená niečo iné ako pre čechov :D my tam totižto máme sviatok a deň voľna, zatiaľ čo česi nie :D
Ano, je potreba uznat, ze hadanka je "proceska".. na druhu stranu aspon vies, ze hladas cesky nazov.;-)
Miroslav Harant napsal(a):
Nápověda, která mi nepřijde jako nápověda (he, logické :D) = 1. září začíná v Česku škola (pokud není víkend).
Akože toto som si uvedomila, preto ma to hnevalo, že neberie tvorca ohľad na slovenských užívateľov. Ale i tak som z toho debil. Asi mám zaseknuté závity.
Mám to, ale je to pořádná blbost.
Slováci majú povolení google:) lebo Ďeň Ústavy SR to nebude:D
Neviem aký Google používate ale chcem ho! :D Ten môj nevie čo má hľadať :D
Já nejsem normální, ten název mě napadl jako první, ale pořád jsem to zkoušela různými výrazy v angličtině! Takže na asi 20. pokus hotovo!:)
PipoPD napsal(a):
Slováci majú povolení google:) lebo Ďeň Ústavy SR to nebude:D
Good one :D Ja som mala už všelijaké myšlienkové pochody :D
Konečně mi to taky došlo. Stačí jen najít tu správnou kombinaci slov a jde to i bez znalosti seriálu.
Yummy napsal(a):
Neviem aký Google používate ale chcem ho! :D Ten môj nevie čo má hľadať :D
:D :D skus google v inom prehliadači :D
Dneska je to nějak moc lehké, nebo se mi to jen zdá :) ale, jsem za to ráda alespoň si trochu odpočinu :)