Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To ako vážne ? Tento seriál ? To ma pri tomto obrázku vôbec nenapadlo. Dala som to asi až na 10. pokus lebo som bola v tom že to bude český seriál a o niečo zrejmeší.... pomohol mi tento komentár,
WhiteSparkle napsal(a):
Hmm, tak už to mám, asi 20 pokusů vyplácáno, paráda. Seriál znám v originále, český název jsem netušila, takže to byl taky kámen úrazu. A František Josef taky každého jen zmate. Ale uff, konečně můžu jít spát... :)
čiže ďakujem :))
Išla som skúsiť prvý čo ma napadol zahraničný, aj keď som si myslela že on to určite nebude... :D a predsa len ... :)
(Český názov seriálu som dodnes nepoznala, ani len nepočula)
Jerremy napsal(a):
Hmm ... az na to, ze to neni "nejaky" dedek.
Neber to tak vážně :c*
Kristin napsal(a):
Já nejsem normální, ten název mě napadl jako první, ale pořád jsem to zkoušela různými výrazy v angličtině! Takže na asi 20. pokus hotovo!:)
Přesně stejně. :)
mne bolo ľahšie rozmýšľať nad tým obrázkom v angličtine :D akonáhle som to urobila tak to bolo jasné.
vevusss napsal(a):
To ako vážne ? Tento seriál ? To ma pri tomto obrázku vôbec nenapadlo. Dala som to asi až na 10. pokus lebo som bola v tom že to bude český seriál a o niečo zrejmeší.... pomohol mi tento komentár,
Išla som skúsiť prvý čo ma napadol zahraničný, aj keď som si myslela že on to určite nebude... :D a predsa len ... :)
Není zač, snad to trochu nakopne i další, kdo z toho byli zmatení jako já. :D
Koukám, že na tohle se asi budu muset vyspat :D
Edit: aha, no tak už to mám :D
Tak uz to mám taky :) A popravdě sem ten serial jenom zkusila ze zoufalstvi, protoze cesky nazev sem v zivote neslysela a ejhle. Takze dneska docela nahoda.
ďakujem vďaka tomuto mi to konečne zaplo
vevusss napsal(a):
Čím více okének otevřu, tím jsem hloupější :D Škoda, znám v angličině neměla jsem ponětí, že to má i český název ;)