Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Franz Jozef je tam len ako dekorácia, alebo skôr pripomenutie predmetu.Tak isto tam mohol byť obraz Napoleona a bolo by to jedno.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Jsem blbej a vůbec nevím. Seriál "Obraz nějakýho dědka u tabule" asi není :cD
Hmm ... az na to, ze to neni "nejaky" dedek.
mne to trklo hned a to ani ten serial nepozeram, hold obrazkove su asi pre mna lahsie :D
To ako vážne ? Tento seriál ? To ma pri tomto obrázku vôbec nenapadlo. Dala som to asi až na 10. pokus lebo som bola v tom že to bude český seriál a o niečo zrejmeší.... pomohol mi tento komentár,
WhiteSparkle napsal(a):
Hmm, tak už to mám, asi 20 pokusů vyplácáno, paráda. Seriál znám v originále, český název jsem netušila, takže to byl taky kámen úrazu. A František Josef taky každého jen zmate. Ale uff, konečně můžu jít spát... :)
čiže ďakujem :))
Išla som skúsiť prvý čo ma napadol zahraničný, aj keď som si myslela že on to určite nebude... :D a predsa len ... :)
(Český názov seriálu som dodnes nepoznala, ani len nepočula)
Jerremy napsal(a):
Hmm ... az na to, ze to neni "nejaky" dedek.
Neber to tak vážně :c*
Kristin napsal(a):
Já nejsem normální, ten název mě napadl jako první, ale pořád jsem to zkoušela různými výrazy v angličtině! Takže na asi 20. pokus hotovo!:)
Přesně stejně. :)
mne bolo ľahšie rozmýšľať nad tým obrázkom v angličtine :D akonáhle som to urobila tak to bolo jasné.
vevusss napsal(a):
To ako vážne ? Tento seriál ? To ma pri tomto obrázku vôbec nenapadlo. Dala som to asi až na 10. pokus lebo som bola v tom že to bude český seriál a o niečo zrejmeší.... pomohol mi tento komentár,
čiže ďakujem :))
Išla som skúsiť prvý čo ma napadol zahraničný, aj keď som si myslela že on to určite nebude... :D a predsa len ... :)
(Český názov seriálu som dodnes nepoznala, ani len nepočula)
Není zač, snad to trochu nakopne i další, kdo z toho byli zmatení jako já. :D
Koukám, že na tohle se asi budu muset vyspat :D
Edit: aha, no tak už to mám :D