Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak uz to mám taky :) A popravdě sem ten serial jenom zkusila ze zoufalstvi, protoze cesky nazev sem v zivote neslysela a ejhle. Takze dneska docela nahoda.
ďakujem vďaka tomuto mi to konečne zaplo
vevusss napsal(a):
To ako vážne ? Tento seriál ? To ma pri tomto obrázku vôbec nenapadlo. Dala som to asi až na 10. pokus lebo som bola v tom že to bude český seriál a o niečo zrejmeší.... pomohol mi tento komentár,
čiže ďakujem :))
Išla som skúsiť prvý čo ma napadol zahraničný, aj keď som si myslela že on to určite nebude... :D a predsa len ... :)
(Český názov seriálu som dodnes nepoznala, ani len nepočula)
Čím více okének otevřu, tím jsem hloupější :D Škoda, znám v angličině neměla jsem ponětí, že to má i český název ;)
Zuzula napsal(a):
to mě taky napadlo.. :)
dneska neplatí popiš to, co vidíš.. dneska se zaměř na to datum ;) co začíná?
no skúšal som dať ten názov čo začina 1.9. aj po anglicky aj po česky ale neviem zatial :D
Skúste sa poprechádzať po obchodných reťazcoch na začiatku augusta a názov seriálu uvidíte na každom rohu :D
Anglický názov poznám len z počutia, seriál som nevidela. Po česky to istým spôsobom dáva zmysel, ale i tak mi to príde ako dosť mätúce, ten obraz a zbytočnosti čo tam sú. A hlavne ja vždy premýšľam len v základných tvaroch a nie upravených. No sláva, môžem sa ísť zase učiť.
phoboska napsal(a):
Franz Jozef je tam len ako dekorácia, alebo skôr pripomenutie predmetu :D Tak isto tam mohol byť obraz Napoleóna a bolo by to jedno :D
Napoleon by asi nevisel nad tou zelenou plochou :)
To uz tam spis mohl viset Havel. :)
phoboska napsal(a):
Tak isto tam mohol byť obraz Napoleona a bolo by to jedno.
Oponuju, postrádalo by to logiku.
Počítám-li od Franze Josefa, mohlo by tam být 10 jiných.
Napoleon nikoliv, nikdy.
WhiteSparkle napsal(a):
Není zač, snad to trochu nakopne i další, kdo z toho byli zmatení jako já. :D
Pořád mi to nedochází.
phoboska napsal(a):
Skúste sa poprechádzať po obchodných reťazcoch na začiatku augusta a názov seriálu uvidíte na každom rohu :D
Vďaka, toto mi konečne pomohlo. Teraz môžem ísť spať :D