Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevím... napište mi, co to je. Tuhle blbost nedám ani za rok :cD
Obraz nad tabulí, obraz vedle tabule, obraz-prase-tabule, portrét-prase-tabule-datum.... Dlouhá hodina hledání odpovědi v rébusu pomocí zobrazených obrázků... :D :D Jsem na to šla úplně jinak, no :D
dneska mám vygumováno... pls nápovědu do zprávy, ať můžu do hajan.. :-)
Dneska jsem nějak zaspala půlnoc :D a samozřejmě jsem taky hned zkusila škoulou povinní, takže mi to uteklo na první pokus:D Naštěstí to ale mám:)
mám tooo!!! :-) dobrou..))
Slááááváááá, konečně, po více jak hodině a půl to mám :D Konečně můžu jít spát. To to sakryš trvalo, než mi to docvaklo :D To bude asi tím, že už jsem moc unavenej, jinak si to nedovedu vysvětlit :D
aaaaa ja už tiež hodinu a tiež neviem, ani co je jaký slogan v auguste :D a už sem vyskušala asi všetko, poradteeee :D
Tak dneska to bylo jednoduché. Jsem ráda, že jsou tam konečně seriály, které znám. :)
Tak dneska bez problémů na první pokus. Hned je to lepší, když ten seriál znám :)
Ách, to je zase jednoduchý! Vypadá to, že nás tvůrci chtějí mučit jen o víkendu. :D