Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoboska napsal(a):
Ja by som aj verila :D u mňa AHS, Under the Dome :D
Jo, taky bych to vypsal, ale raději ne, někteří mě mají totiž už za seriálového magora..ale když já to mam v krvi po mamince. :D
dope.tonic napsal(a):
To ne, seriál sleduji občas taky. Zas taková hovadina to není. :D
Kobra 11 :cD
Tak český název seriálu jsem již párkrát zaregistrovla - a vždy jsem si pomylela, jaký blbec to překládal :)
Nevím... napište mi, co to je. Tuhle blbost nedám ani za rok :cD
Obraz nad tabulí, obraz vedle tabule, obraz-prase-tabule, portrét-prase-tabule-datum.... Dlouhá hodina hledání odpovědi v rébusu pomocí zobrazených obrázků... :D :D Jsem na to šla úplně jinak, no :D
dneska mám vygumováno... pls nápovědu do zprávy, ať můžu do hajan.. :-)
Dneska jsem nějak zaspala půlnoc :D a samozřejmě jsem taky hned zkusila škoulou povinní, takže mi to uteklo na první pokus:D Naštěstí to ale mám:)
mám tooo!!! :-) dobrou..))
Slááááváááá, konečně, po více jak hodině a půl to mám :D Konečně můžu jít spát. To to sakryš trvalo, než mi to docvaklo :D To bude asi tím, že už jsem moc unavenej, jinak si to nedovedu vysvětlit :D
aaaaa ja už tiež hodinu a tiež neviem, ani co je jaký slogan v auguste :D a už sem vyskušala asi všetko, poradteeee :D