Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ÁÁÁ poraďte, prosím! :-D Co ten Franz tam dělá?? :-D
Už jsem chtěla psát, jak mi to nejde a nevim co s tim a v tom sem to uhádla :DD
Maguša napsal(a):
ÁÁÁ poraďte, prosím! :-D Co ten Franz tam dělá?? :-D
Tím se nerozptyluj. Franz je tam jen proto, aby tam nemusel být Zeman. ;-)
Syrestesia napsal(a):
Tím se nerozptyluj. Franz je tam jen proto, aby tam nemusel být Zeman. ;-)
Naprosto presne :)
Tak, mám to. A musím přiznat, že tenhle seriál mě napadl okamžitě, jenomže jsem si nebyla jistá kvůli toho Františka Josefa... :/ (to jste mě pěkně zmátli). Nechtěla jsem si vyčerpat první pokus a chtěla jsem si být 100% jistá, takže jsem raději hledala dál a narazila jsem ještě na jeden seriál, který by se z toho taky dal vydedukovat (dokonce i ten František tam seděl výborně = zavedlo mě to do úplně jiných končin než původně) a tak jsem odhodlaně napsala ten druhý tip a on to nebyl on! (Tvůrci rébusu, naštvali jste mě..:D) Tak jsem pak jako blbka napsala ten můj první tip a ejhle, bylo to dobře.. :D půlhodina v čudu, protože jsem nevěřila svému prvnímu tipu. :D
Ráno moudřejší večera.. o půlnoci ani ťuk, teď s nápovědou na poprvé, ale stejně u tohodle obrázku nějak poprvé nechápu moc souvislost.. Někdo kdo by mi to do zpráv vysvětlil? :D
Po otevření mě něco napadlo .. řikám si ale to nedává smysl. 5 minut jsem pátrala a pak stejně zkusila to první, ha bylo to ono! :)
Fakt by ma zaujimalo kto vymysla tie ceske nazvy....ak niekto pozna len original nazov ako ja tak je to tazsie :) ale da sa na to prist
Prosím o nápvědu.
Mám to.