Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak dneska fakt sranda :-) seriál je fajn znám ho, ale překladatele názvu hodit do Vltavy :-)
Já se tedy přiznám, seriál neznám. Pro mě to byl docela oříšek, leč během chvilky rozlousknutý :)
tak dneska to byla rychlovka..nebýt toho že znám serial..nvm jestli bych ho podle obrázku vyřešila..
takto se mi to líbí, kouknu a vidím a napoprvé je hotovo
Pro mě to nebylo vůbec matoucí, prostě seriál se školou. Během vteřiny hotovo. :)
Teda dneska jste mě zmátli :-)) Měla jsem to dobře, jenomže jsem to dávala v jinym jazyce a furt jsem si říkala to není možný, to musí být ono, to úplně přesně odpovídá:-)
Syrestesia napsal(a):
Tím se nerozptyluj. Franz je tam jen proto, aby tam nemusel být Zeman. ;-)
Tak to nesouhlasím, já si myslím, že ten Franz tam naopak má velký důvod.
No, na začiatku ma miatol Franta, išla som na to s angličtinou a ništ, tak po prečítaní pár komentov mi to cvaklo hned, dík lidičky :)
By mě zajímalo, kterej chytrák tohle překládal do češtiny. Nejradši bych ho poslal do názvu toho seriálu :)
sankakofik napsal(a):
By mě zajímalo, kterej chytrák tohle překládal do češtiny. Nejradši bych ho poslal do názvu toho seriálu :)
Já navrhla koupel ve Vltavě :-)