Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jeej, dnes tiež jednoduché :-) Hneď som vedela, aký je to seriál, ale asi minútku trvalo, kým mi napadol správny názov.
Prosím nějakýho dobráka o nápovědu do zpráv, dnes mám už úplně vygumováno :-D Díky moc :)
Karciina napsal(a):
Prosím nějakýho dobráka o nápovědu do zpráv, dnes mám už úplně vygumováno :-D Díky moc :)
můžu si taky poprosit?? ale jen nápovědu, ne odpověď. ďík:)
Tak český názov som v živote nepočula, nebyť tu jednej nápovedy tak nemám šancu :D
Tak dnes to bylo na druhý pokus. Trochu jsem se totiž zpočátku nechal unést a překombinoval jsem to. To pak rébus neodpovídal obsahu ;) Jinak pěkné okénko v kalendáři, ale zatím jsem z uvedených seriálů neviděl ani jeden, tak snad zítra už to bude jiné.
Môžem poprosiť o nápovedu? Dnes nemám vôbec šancu.
No dnes je to des...vôbec neviem, na čo sa zamerať, vyskúšala som snáď všetky nápovedy z fóra a stále nič...pomôže niekto prosím?
Tak už to mám na první pokus, pomohla mi nápověda 'uvědomit si, co se pro školáky děje 1. září'. Je to vlastně celkem easy :)
Zatracený Franc Jozef, pokazil mi krásnou sérii uhádnutí na první pokus... :/
Tak nápovědy tady mi prostě nepomáhají :D Je to marný! :D