Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hootovoo :) Seriál znám, ale raději jsem popřemýšlela, protože obrázek mě nutil rozmýšlet nad čímkoliv.
Martysek napsal(a):
Tak to nesouhlasím, já si myslím, že ten Franz tam naopak má velký důvod.
Myslíš že má ukazovat jedno ze slov názvu? Mě to napadlo taky, ale až po uhádnutí. Je to veeeeeelká oklika... pro mě za mě by tam klidně mohl být třeba ten Zeman...
Vxxx napsal(a):
Myslíš že má ukazovat jedno ze slov názvu? Mě to napadlo taky, ale až po uhádnutí. Je to veeeeeelká oklika... pro mě za mě by tam klidně mohl být třeba ten Zeman...
Já si myslím, že jo, mě to tak hnedka prostě napadlo, nějak to přeci vyjádřený být musí:-)
Vůbec nechápu, jak jsem to nakonec uhodla. Seriál neznám, ani ten název mi nic neříká.
Prosím nějakýho dobráka o nápovědu do zpráv, dnes mám úplně vygumováno :-D Díky.
Uf, tohle mi dalo opravdu zabrat. Ale když se nad tím člověk zamyslí, je to úplně primitivní. Na Franze Josefa bych se vykašlala. Žádnou souvislost nevidím :)
mnchuckster napsal(a):
Prosím nějakýho dobráka o nápovědu do zpráv, dnes mám úplně vygumováno :-D Díky.
i já :(
Dneska zatím nejlehčí z kalendáře. Okamžitě mě to trklo :D
Na tom obrázku je důležitá jediná věc. A ten obraz to podle mě rozhodně není. I když tak z půlky, dokáže navést když víte jak se na něj podívat, ale mě praštilo do očí něco jiného.
taky se přidávám s prosbou o pomoc.. dneska vůbec netuším..:-)