Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoboska napsal(a):
Skúste sa poprechádzať po obchodných reťazcoch na začiatku augusta a názov seriálu uvidíte na každom rohu :D
děkuju, to mi neskutečně pomohlo:D
[citace=Ka-ce-nec-ka]Tak nápovědy tady mi prostě nepomáhají :D Je to marný! :D[/citace
mne takisto, už som vyskúšala všetky návraty, začiatky, konce - školy...už mi to zrejme nič nehovorí, som stará :-)
maarja83 napsal(a):
[citace=Ka-ce-nec-ka]Tak nápovědy tady mi prostě nepomáhají :D Je to marný! :D[/citace
mne takisto, už som vyskúšala všetky návraty, začiatky, konce - školy...už mi to zrejme nič nehovorí, som stará :-)
A možná že vše co potřebuješ je právě ten název seriálu... ;)
Tak dneska jsem vyzkoušela všechno, co mě se školou napadlo. Ale nejvíc mi pomohlo, projít si dnešní vlákna a stesky slovenských spoluobčanů :) Ale pořád ještě lehká hádanka v porovnáním se 7.12. :D
TAk at se snazim jak chci tak tam tu školu nemužu dostat.Prosim pomoc :)
Ha, tak ten císař,vladař,nebo cokoliv si moje mysl vymyslí mne dosti zmátl.
I dnes pro mě lehounké, protože jde o seriál, který sleduji a při pohledu na obrázek to bylo jediné co mě napadlo :D
Tak toto by som v živote neuhádol a pritom som videl všetky časti. Ten český názov som nikdy nepočul. Ešte aj to české prvé slovo som 25 krát dával, ako som si myslel že to má byť a nakonec som si ho dal do GOOGLE PREKLADAČ !!! slovenčina - čeština a hneď mi to bolo jasné :) Hamba nehamba, možno to niekomu pomôže..