Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No dnes je to des...vôbec neviem, na čo sa zamerať, vyskúšala som snáď všetky nápovedy z fóra a stále nič...pomôže niekto prosím?
Tak už to mám na první pokus, pomohla mi nápověda 'uvědomit si, co se pro školáky děje 1. září'. Je to vlastně celkem easy :)
Zatracený Franc Jozef, pokazil mi krásnou sérii uhádnutí na první pokus... :/
Tak nápovědy tady mi prostě nepomáhají :D Je to marný! :D
phoboska napsal(a):
Skúste sa poprechádzať po obchodných reťazcoch na začiatku augusta a názov seriálu uvidíte na každom rohu :D
děkuju, to mi neskutečně pomohlo:D
[citace=Ka-ce-nec-ka]Tak nápovědy tady mi prostě nepomáhají :D Je to marný! :D[/citace
mne takisto, už som vyskúšala všetky návraty, začiatky, konce - školy...už mi to zrejme nič nehovorí, som stará :-)
maarja83 napsal(a):
[citace=Ka-ce-nec-ka]Tak nápovědy tady mi prostě nepomáhají :D Je to marný! :D[/citace
mne takisto, už som vyskúšala všetky návraty, začiatky, konce - školy...už mi to zrejme nič nehovorí, som stará :-)
A možná že vše co potřebuješ je právě ten název seriálu... ;)
Tak dneska jsem vyzkoušela všechno, co mě se školou napadlo. Ale nejvíc mi pomohlo, projít si dnešní vlákna a stesky slovenských spoluobčanů :) Ale pořád ještě lehká hádanka v porovnáním se 7.12. :D
TAk at se snazim jak chci tak tam tu školu nemužu dostat.Prosim pomoc :)