Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ha, tak ten císař,vladař,nebo cokoliv si moje mysl vymyslí mne dosti zmátl.
I dnes pro mě lehounké, protože jde o seriál, který sleduji a při pohledu na obrázek to bylo jediné co mě napadlo :D
Tak toto by som v živote neuhádol a pritom som videl všetky časti. Ten český názov som nikdy nepočul. Ešte aj to české prvé slovo som 25 krát dával, ako som si myslel že to má byť a nakonec som si ho dal do GOOGLE PREKLADAČ !!! slovenčina - čeština a hneď mi to bolo jasné :) Hamba nehamba, možno to niekomu pomôže..
Mohl by mně prosím někdo poslat nějakou větší nápovědu k pondělnímu seriálu? už nad tím sedím tři dny a pořád to nemůžu vyřešit, nepomohly ani nápovědy na tady na fóru :(
Tak jo, asi taky budu muset poprosit o malé nakopnutí ve zprávách. Zasekla jsem se na dvou slovech a ne a ne je dát dohromady tak, aby dávaly smysl... :(
Tak jo, mám hotovo. Ten obraz mne zmátl... :D
Ale sakra...nakonec to mám - smysl jsem pochopila správně, jen jsem ten seriál neznala...Franta Pepa jednička mi to navíc na začátku trochu zkomplikoval..
KONECNE TO MAM,MOOOC DEKUJI ZA POMOC.SERIAL VUBEC NEZNAM TAK MI TO DALO ZABRAT
KONECNE TO MAM,MOOOC DEKUJI ZA POMOC.SERIAL VUBEC NEZNAM TAK MI TO DALO ZABRAT
stále jsem nepřišla na 7.. nepomohl by mi někdo? :)