Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jo, použít jiná slova, to pomohlo ... já to psal, jen v jiném tvaru :)
všichni mi tvrdí, jaký jsem seriálový maniak, přitom z adventu znám jen včerejší seriál (o dnešním jsem slyšela, ale nedívám se)
jinak s tím českým překladem je to fakt něco, je to stejný jak u seriálů, tak u filmy, ty překlady vůbec nesedí... stačí se podívat na: How to get away with murder = Vražedná práva --> češi se totiž zaměřují na význam a ne na přesný název
pomoc , musim se přidat do řad lidí co vůbec netuší, zkusil sem všechno možný a nápovědy tu mi moc nepomaháj , asi sem tupej O.O :( :D
Konecne, ale naozaj by ste mohli mysliet aj na slovenskych uzivatelov nebolo to sice take tazke ako nedelne ale dalo zabrat.
umlaufp napsal(a):
Tak už to mám na první pokus, pomohla mi nápověda 'uvědomit si, co se pro školáky děje 1. září'. Je to vlastně celkem easy :)
Díky, bez tvojí nápovědy bych byla úplně v koncích!
moc prosím o radu do zpráv, dneska nestíhám, prosím o napovědu :)))
nepřijde mi to těžké,ale nemůžu se zamýšlet :)
Dnes mi to vôbec nejde, môže mi niekto prosím poslať správu z nejakou dobrou napovedou školu som skúšal aj všetko s tým spojené ale nejde mi to dokopy :)
atlas29 napsal(a):
Dnes mi to vôbec nejde, môže mi niekto prosím poslať správu z nejakou dobrou napovedou školu som skúšal aj všetko s tým spojené ale nejde mi to dokopy :)
Tak buď jsi všechno nezkoušel, nebo se na Slovensku 1.září neděje to samé, co v Čechách...
umlaufp napsal(a):
Tak už to mám na první pokus, pomohla mi nápověda 'uvědomit si, co se pro školáky děje 1. září'. Je to vlastně celkem easy :)
Zdroj: https://www.serialzone.cz/forum/cteni/8149-adventni-kalendar-2014/strana-192/?citace=215157#ixzz3LPwD853L
Díky za nápovědu, ačkoli jsem ji dneska přečetl už asi 3x až teď mi to docvaklo :-D
Dadulinka napsal(a):
Tak buď jsi všechno nezkoušel, nebo se na Slovensku 1.září neděje to samé, co v Čechách...
No práve, že nedeje :D
Ale osobne nechápem tie sťažnosti, že pre Slovákov je to ťažké.. prosím vás, to je len výhovorka, keby to bol úúplne odlišný preklad sk vs. cz, tak nič nepoviem, ale veď sa to povie skoro tak isto. Tak sa nesťažujte! :D