Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál neznám, ale dedukcí jsem si odvodila. Ale mohl by mi někdo do zprávy vysvětlit toho Pepíka tam?
v-erunka napsal(a):
Seriál neznám, ale dedukcí jsem si odvodila. Ale mohl by mi někdo do zprávy vysvětlit toho Pepíka tam?
Ten tam prostě jen visí ;-)
stratilo sa to v preklade :)) Ďakujem už to mam.Asi by som mal ísť do školy.
Prosím o radu nějak na to nemůžu přijít:) do sz:):D:D
Mám to po hodinových porodních bolestech, ale logiku v tom nevidím, je to hra se slovy. Prostě vyzkoušet všechno možné. Když ani to nepomůže, ještě že je strýček Google.
nevím jestli se nebudu opakovat, ale za tento rébus se tvůrcům klaním zřejmě asi Fruikovi za ideu..nebo to byl až biskit v provedení? Každopádně moc díky:)) ale chybí mi tam ty barikády...:))
Ľudkovia, prosím si do správ nejakú nápovedu ...u nás je Deň ústavy a sviatok, nechodí sa do školy...asi som mimo uplne :D
Hitchhiker napsal(a):
nevím jestli se nebudu opakovat, ale za tento rébus se tvůrcům klaním zřejmě asi Fruikovi za ideu..nebo to byl až biskit v provedení? Každopádně moc díky:)) ale chybí mi tam ty barikády...:))
zadání jsem měl: "1. září" ;)
Linhi napsal(a):
čím je první září vyjímečnej den?
začíná škola ;)
Biskin napsal(a):
zadání jsem měl: "1. září" ;)
jéééžíš já se moc omlouvám za zkomolený nick..:)) ale každopádně supr:))