Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes mi to vôbec nejde, môže mi niekto prosím poslať správu z nejakou dobrou napovedou školu som skúšal aj všetko s tým spojené ale nejde mi to dokopy :)
atlas29 napsal(a):
Dnes mi to vôbec nejde, môže mi niekto prosím poslať správu z nejakou dobrou napovedou školu som skúšal aj všetko s tým spojené ale nejde mi to dokopy :)
Tak buď jsi všechno nezkoušel, nebo se na Slovensku 1.září neděje to samé, co v Čechách...
umlaufp napsal(a):
Tak už to mám na první pokus, pomohla mi nápověda 'uvědomit si, co se pro školáky děje 1. září'. Je to vlastně celkem easy :)
Zdroj: https://www.serialzone.cz/forum/cteni/8149-adventni-kalendar-2014/strana-192/?citace=215157#ixzz3LPwD853L
Díky za nápovědu, ačkoli jsem ji dneska přečetl už asi 3x až teď mi to docvaklo :-D
Dadulinka napsal(a):
Tak buď jsi všechno nezkoušel, nebo se na Slovensku 1.září neděje to samé, co v Čechách...
No práve, že nedeje :D
Ale osobne nechápem tie sťažnosti, že pre Slovákov je to ťažké.. prosím vás, to je len výhovorka, keby to bol úúplne odlišný preklad sk vs. cz, tak nič nepoviem, ale veď sa to povie skoro tak isto. Tak sa nesťažujte! :D
Seriál neznám, ale dedukcí jsem si odvodila. Ale mohl by mi někdo do zprávy vysvětlit toho Pepíka tam?
v-erunka napsal(a):
Seriál neznám, ale dedukcí jsem si odvodila. Ale mohl by mi někdo do zprávy vysvětlit toho Pepíka tam?
Ten tam prostě jen visí ;-)
stratilo sa to v preklade :)) Ďakujem už to mam.Asi by som mal ísť do školy.
Prosím o radu nějak na to nemůžu přijít:) do sz:):D:D
Lukáš Trick napsal(a):
Prosím o radu nějak na to nemůžu přijít:) do sz:):D:D
čím je první září vyjímečnej den?