Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
no už viem, kde bol ten pes zakopaný :D 1. september Deň Ústavy SR :D
Nevím proč, ale ta tabule mi jako první evokovala Macha a Šebestovou :D
Pre všetkých zo Slovenska všetky hádanky adventnom kalendári sa dajú nájsť len pod českými alebo originálnymi (anglickými) názvami tak všetko čo dávate do vyhľadávania musíte dať CZ a ENG.K dnešnej hádanke v Čechách je 1.9 normálny deň u nás v SK je až 2.9 taký istý deň. Dnes som to skúšal celý deň po slovensky až po nápovede som to uhádol stratilo sa to v preklade treba myslieť po česky :)) Pre nečechov je to dvakrát tak ťažké.
Tvorca má moju poklonu a obdiv za kreativitu pri vymýšľaní hádanok, len tak ďalej nech si trochu ponamáhame tie naše mozgové závity.
Tak já nevim, ale asi jsem úplně natvrdlá...
No...zákeřnost! Český název jsem neznala jako spousta ostatních a souvislost mi tím pádem dost unikala.
Jako nápovědu bych dala, že je třeba zamyslet se nad seriály obrazně odpovídajícími zadání - pokud tedy neznáte CZ název...
Přiznám se že dneska mi to došlo docela náhodou, ale klobouk dole za zpracování:)
P.S.: Kdyby někdo chtěl poradit s čímkoliv tak napište, když tak i nápovědy ať nepíšu to stejný:)
huráá, už som to chcela vzdať, so šťastím pomohol ujo google..
Hm, zkoušela jsem ráno než jsem šla do práce a nic. Teďka na to tak koukám a nic :D Pár věcí mě napadlo, ale vedle jak ta jedle :) Dneska to asi nedávám.
Kdyby se nějaké dobré duši chtělo, tak bych ocenila nápovědu do zpráv :) Díky.
Mohl by mě někdo naťuknout do zpráv prosím?Závity se mi už smaží...