Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vxxx napsal(a):
JÁ naprosto souhlasím s tím překladem. Ale zas upřímně.. vymysli něco lepšího pro How To Get Away With Murder :D "Jak to udělat aby vám prošla vražda" .. nic moc :D
Kdyby to dávali pod takovýmto názvem v čr, určitě by to mělo vysokou sledovanost. :D
Richard Ježek napsal(a):
To mi dalo zabrat :) já věděl, že jsem ten název v ČJ někde slyšel, například na COOLu :) mám pocit někdy v létě? (doufám, že moc nenapovídám)
Na COOLu určitě ne, ale na jiné komerční TV ano. :)
Uf. Mám to. Díky všem za drobné nápovědy tady v diskusi. Už se těším na zítřek. :-D
Prosím o malou pomoc dneska už to nějak nedávám :/ děkuju moc
Taky prosím o nakopnutí - potřebuju fakt velkej kopanec :))) díky moc
Děkuji všem za nápovědy a kopance!! Zbytečně jsem vymýšlela záludné kombinace a nepoužila selský rozum :-D
Vxxx napsal(a):
JÁ naprosto souhlasím s tím překladem. Ale zas upřímně.. vymysli něco lepšího pro How To Get Away With Murder :D "Jak to udělat aby vám prošla vražda" .. nic moc :D
Spíš bych řekla něco kratšího jako "Jak zakrýt vraždu".
Mohl by mi, prosím, někdo napovědět do zpráv, děkuji.
je lepší hledat ten seriál přes normánlí vyhledavač :) stačí tam zadat to co vidíte, klíčové slovo :)) anglický název teda vůbec neodpovída !
pomůže mi dnes někdo? po 17 hodinách v práci mám totálně v mozku prázdno :D
Děkuji moc, už to mám.