Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Strašná blbosť. Zase seriál nepoznám, ako snáď takmer vždy doteraz. Inak tie mačky sú tak dominantné, že ma to plietlo, a tak vznikali Black Cats, Three Cats, The Black Cats, atď. Ono popíš čo vidíš je síce pekné, ale ten obrázok sa dá podľa mňa popísať viac spôsobmi. No nič, ale nakoniec to mám. :)
Prosím kohokoliv do zpráv o pomoc, nechytám se, vůbec. Podle nápověd tady jsem už dokázal vymyslet spoustu nových slov :D
mám to ale pro nás co měli ve škole ruštinu a ne nějaký jiný světový jazyk velice těžké
Tak zaprvé chci poděkovat za nápovědu s hospodou :)
A za druhé - nechápu, jak to, že jsem na to nepřišla dřív a bez nápovědy ... na tom seriálu jsem jako malá byla pomalu závislá :D
Je to jednoduche. Naozaj staci len popisat to, co je na obrazku.
Len niektore detaily zbytocne odvadzaju pozornost inam.
Jsem docela nakrklá... Sice jsem na to přišla, ale nemám z toho takovou radost, jako vždy. Asi proto že takové seriály momentálně nesleduju :D A hlavně je to poprvé co jsem potřebovala 2 pokusy.. :( :( :( První byl blbej omyl. No nic
Každopádně myslím si, že na nápovědy je 30 minut po půlnoci opravdu brzy. Jakéhokoli typu. I jazyk by se měl napovídat až po poledni... :-/
Lehoučké hezky provedené.
Tak a mám to. Super, sice seriál neznám ale obrázek je jasný. Takže dávám palec nahoru.
Balthazar6 napsal(a):
Nezda se ti, ze je na takto velkou napovedu ponekud brzo?
už jsem ji smazala..
Vxxx napsal(a):
Každopádně myslím si, že na nápovědy je 30 minut po půlnoci opravdu brzy. Jakéhokoli typu. I jazyk by se měl napovídat až po poledni... :-/
Za chvíli tu budou nápovědy ještě před otevřením nového okénka. :D nebo to rovnou může první plácnout do placu. S timhle stylem se můžem s adventním kalendářem rozloučit.