Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
TonicDope napsal(a):
Za chvíli tu budou nápovědy ještě před otevřením nového okénka. :D nebo to rovnou může první plácnout do placu. S timhle stylem se můžem s adventním kalendářem rozloučit.
Souhlasím. Je to uhozené. Myslím si, že pak člověk ani nemůže mít radost když na to přijde po všech těch nápovědách tady. Já jsem fakt naštvaná, jelikož jsem si tady nápovědu nechtěně přečetla jednu a hádání to ulehčilo... hodně. A stopro bych na to za chvíli přišla sama... :-/ Hrdost je bitch :D
Jo! Už jsem psal jak mi to nejde, a že na to kašlu a jdu spát, že mi to třeba dojde ráno, a ještě než jsem klikl na odeslat mi to došlo :D
Tak dobrý, mám to, zase největší facepalm ever, jako po každé podobné hádance :D I když na elkolaka to nemá zatim :D
Vxxx napsal(a):
Souhlasím. Je to uhozené. Myslím si, že pak člověk ani nemůže mít radost když na to přijde po všech těch nápovědách tady. Já jsem fakt naštvaná, jelikož jsem si tady nápovědu nechtěně přečetla jednu a hádání to ulehčilo... hodně. A stopro bych na to za chvíli přišla sama... :-/ Hrdost je bitch :D
Pět minut po půlnoci a tady lítaj nápovědy jak letáčky od večerníčka.:/
Jojo, nejde o to mít vše na první pokus, ale snažit se to uhodnout pomocí vlastních sil. Mi štve, když jsem fakt zoufalej a nevím si rady, tak pak když mi někdo napoví, tak z toho nemam už moc radost. :D
TonicDope napsal(a):
Pět minut po půlnoci a tady lítaj nápovědy jak letáčky od večerníčka.:/
Jojo, nejde o to mít vše na první pokus, ale snažit se to uhodnout pomocí vlastních sil. Mi štve, když jsem fakt zoufalej a nevím si rady, tak pak když mi někdo napoví, tak z toho nemam už moc radost. :D
Mě jde o obojí... :D I abych na to přišla sama.. i aby to bylo na první pokus. Nevím co mě to napadlo zkoušet Blackadder the Third :-/ :D :D
Vxxx napsal(a):
Nechci nikoho ospravedlňovat, ale tak proč do této diskuze lezeš když to chceš uhádnout sama a bez nápovědy, hm? Máš do diskuze přijít až do uhádneš. To je jasné, že se dířv nebo později někdo prokecne... -_-
Gilraen napsal(a):
Tak dobrý, mám to, zase největší facepalm ever, jako po každé podobné hádance :D I když na elkolaka to nemá zatim :D
Já ti poradim, ruko :D
Napište mi, co to je... já chci stejně jenom kredity a trofej
Vxxx napsal(a):
Mě jde o obojí... :D I abych na to přišla sama.. i aby to bylo na první pokus. Nevím co mě to napadlo zkoušet Blackadder the Third :-/ :D :D
Hele, mě to napadlo taky. :D Nejhorší je to nutkání zkusit nějaký seriál, jestli to náhodou nebude on, ale nechci plýtvat pokusy, tak radši přemýšlím dál, dokud si nebudu jistý:D
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Napište mi, co to je... já chci stejně jenom kredity a trofej
nic nebude, nezasloužíš si kredity ani trofej!