Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
10. 12. 2014 / 00:38:18 (před 9 roky)
off
TonicDope napsal(a):

Za chvíli tu budou nápovědy ještě před otevřením nového okénka. :D nebo to rovnou může první plácnout do placu. S timhle stylem se můžem s adventním kalendářem rozloučit.

Souhlasím. Je to uhozené. Myslím si, že pak člověk ani nemůže mít radost když na to přijde po všech těch nápovědách tady. Já jsem fakt naštvaná, jelikož jsem si tady nápovědu nechtěně přečetla jednu a hádání to ulehčilo... hodně. A stopro bych na to za chvíli přišla sama... :-/ Hrdost je bitch :D

Vxxx
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 12. 2014 / 00:39:44 (před 9 roky)
off

Jo! Už jsem psal jak mi to nejde, a že na to kašlu a jdu spát, že mi to třeba dojde ráno, a ještě než jsem klikl na odeslat mi to došlo :D

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2014 / 00:39:52
Gilraen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
10. 12. 2014 / 00:40:35 (před 9 roky)
off

Tak dobrý, mám to, zase největší facepalm ever, jako po každé podobné hádance :D I když na elkolaka to nemá zatim :D

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 12. 2014 / 00:40:47 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Souhlasím. Je to uhozené. Myslím si, že pak člověk ani nemůže mít radost když na to přijde po všech těch nápovědách tady. Já jsem fakt naštvaná, jelikož jsem si tady nápovědu nechtěně přečetla jednu a hádání to ulehčilo... hodně. A stopro bych na to za chvíli přišla sama... :-/ Hrdost je bitch :D

Pět minut po půlnoci a tady lítaj nápovědy jak letáčky od večerníčka.:/
Jojo, nejde o to mít vše na první pokus, ale snažit se to uhodnout pomocí vlastních sil. Mi štve, když jsem fakt zoufalej a nevím si rady, tak pak když mi někdo napoví, tak z toho nemam už moc radost. :D

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
10. 12. 2014 / 00:42:32 (před 9 roky)
off
TonicDope napsal(a):

Pět minut po půlnoci a tady lítaj nápovědy jak letáčky od večerníčka.:/
Jojo, nejde o to mít vše na první pokus, ale snažit se to uhodnout pomocí vlastních sil. Mi štve, když jsem fakt zoufalej a nevím si rady, tak pak když mi někdo napoví, tak z toho nemam už moc radost. :D

Mě jde o obojí... :D I abych na to přišla sama.. i aby to bylo na první pokus. Nevím co mě to napadlo zkoušet Blackadder the Third :-/ :D :D

Vxxx
Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 12. 2014 / 00:42:42 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Nechci nikoho ospravedlňovat, ale tak proč do této diskuze lezeš když to chceš uhádnout sama a bez nápovědy, hm? Máš do diskuze přijít až do uhádneš. To je jasné, že se dířv nebo později někdo prokecne... -_-

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
10. 12. 2014 / 00:43:02 (před 9 roky)
off
Gilraen napsal(a):

Tak dobrý, mám to, zase největší facepalm ever, jako po každé podobné hádance :D I když na elkolaka to nemá zatim :D

Já ti poradim, ruko :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 12. 2014 / 00:44:20 (před 9 roky)
on

Napište mi, co to je... já chci stejně jenom kredity a trofej

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Empty
10. 12. 2014 / 00:44:36 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Mě jde o obojí... :D I abych na to přišla sama.. i aby to bylo na první pokus. Nevím co mě to napadlo zkoušet Blackadder the Third :-/ :D :D

Hele, mě to napadlo taky. :D Nejhorší je to nutkání zkusit nějaký seriál, jestli to náhodou nebude on, ale nechci plýtvat pokusy, tak radši přemýšlím dál, dokud si nebudu jistý:D

Empty
10. 12. 2014 / 00:44:57 (před 9 roky)
off
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):

Napište mi, co to je... já chci stejně jenom kredity a trofej

nic nebude, nezasloužíš si kredity ani trofej!