Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Michell napsal(a):
Nechci nikoho ospravedlňovat, ale tak proč do této diskuze lezeš když to chceš uhádnout sama a bez nápovědy, hm? Máš do diskuze přijít až do uhádneš. To je jasné, že se dířv nebo později někdo prokecne... -_-
Hmmm první příspěvek této diskuze od Fruika říká "PROSÍM snažte se příliš nenapovídat. Před polednem vůbec, po poledni se toleruje naznačení jestli se hádá český či původní název. Ale i tak se snažte krotit a nechte ostatní lámat si hlavu samotné. Tady se spíš jen chlubte, jak vám to (ne)dalo zabrat." .. proto jsem šla do diskuze. Abych se pochlubila že nemám tucha a viděla, jestli jsou a tom ostatní podobně.
30 minut po půlnoci tady někdo prakticky vykřikuje název seriálu. Trochu zbytečný extrém...
TonicDope napsal(a):
nic nebude, nezasloužíš si kredity ani trofej!
řeknu to mámě :cD
Ivy napsal(a):
Já ti poradim, ruko :D
Díky, drahá ruko, ale nepotřebuju, zatím mám vše (většinou se to po dostatečně dlouhém nadávání nějak poddá :D)
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Napište mi, co to je... já chci stejně jenom kredity a trofej
Zapomen
Já jsem teda za nápovědy ráda v jakýkoliv čas - prvně přemýšlím sama a když nevím, tak hledám. Třeba nebudu mít odpoledne-večer čas sem zajít, nebo se bojím že zapomenu (a zkazím si lajnu...). A teda žila jsem v domnění, že tohle téma slouží krom chlubení - kdy už jsou každýmu nápovědy šumák - právě k nápovědám. Neříkám hned hodit výsledek, to by byla samozřejmě škoda, ale poťuknout...
O dnešním seriálu jsem taky v životě neslyšela a bez nápověd bych si neškrtla. Ani teď, ani v poledne, ani večer. :o)
Gilraen napsal(a):
Díky, drahá ruko, ale nepotřebuju, zatím mám vše (většinou se to po dostatečně dlouhém nadávání nějak poddá :D)
Facepalm :D Já jsem četla, že elkolaka zatim nemáš :D Tak jsem ti chtěla přispěchat na záchranu :D:D
Michell napsal(a):
Nechci nikoho ospravedlňovat, ale tak proč do této diskuze lezeš když to chceš uhádnout sama a bez nápovědy, hm? Máš do diskuze přijít až do uhádneš. To je jasné, že se dířv nebo později někdo prokecne... -_-
A jéje, tady je někdo chytrej, přitom o pravidla ani nezakopl.
TonicDope napsal(a):
Hele, mě to napadlo taky. :D Nejhorší je to nutkání zkusit nějaký seriál, jestli to náhodou nebude on, ale nechci plýtvat pokusy, tak radši přemýšlím dál, dokud si nebudu jistý:D
Já to tak většinou dělám. Vždy si píšu nápady dokud nepřijdu na ten, u kterého si řeknu "Jéééžiš, vždyť to je jasný..." .. :D Ale dnes mi prostě selhal mozek a automaticky jsem si tipla hovadinu :D
Michell napsal(a):
K autorům kalendáře je to ale nefér. Strávili nad tím svůj volný čas a pak se radí ani ne hodinu po zveřejnění, když je na to hodin 24? Kdyby to byly nevinné rady, ale když tu někdo napíše téměř podrobný postup...