Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
TonicDope napsal(a):
tak a dost, roztrhejte si občanky, pokud je máte a dost diskuse o nápovědách, jinak se ještě pohádáte. Prostě neraďte takhle brzo a respektujte pravidla..když už, tak do zpráv, ať to nekazíte ostatním. :)
Souhlas. Nápovědy ve zprávách a na požádání :D :D
Michell napsal(a):
Vždyť já říkám, že nápovědy tak brzo neschvaluju a souhlasím plně s pravidly. Jen jsem reagovala na slečnu, která se rozčilovala, že díky této diskuzi objevila nechtěně nápovědu... Já kdybych chtěla hádat úplně sama tak sem nelezu. Už od loňska se tu nápovědy objevují velmi, velmi brzo tak jí snad může dojít, že by tu na něco takového mohla omylem narazit..
V pohodě. Prostě se mi tyhle brzké rady nelíbí. Ono taky není jisté, jestli příští rok kalendář bude a tohle tomu taky moc nepomáhá. Vymyslet těžkou hádanku je taky oříšek.
Som tiež toho názoru, že treba rešpektovať tvorcu/ov týchto rébusov! Venujú sa tomu, pretože nás chcú potešiť a robia to nezištne. Tak tí čo chcú nakopnúť nech požiadajú o nápovedu do pošty!!! Nemusia sa tu 10 minút po polnoci písať podrobné postupy ako to vyriešiť.
Já mám ráda ten adrenalin a ten pocit hrůzy a vzteku, když se nedaří. To k tomu patří. Je každého věc, jak to dělá.
Vxxx napsal(a):
Souhlas. Nápovědy ve zprávách a na požádání :D :D
Na požádání u přepážky č. 10 :D
Není to něčí oblíbenej seriál? :cD
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Můj byl. :D Ale nějakej pátek jsem ho neviděl. :D
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Pár lidí psalo, že je to epický seriál, ale věř mi. Po uhádnutí jsem schválně projela jejich profily a NIKDO ho nemá v oblíbených :D Má i nízký počet hodnocení... na profily se nespoléhej u dnešní hádanky :D
TonicDope napsal(a):
Můj byl. :D Ale nějakej pátek jsem ho neviděl. :D
Tak si to dej do profilu... dík :cD