Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Není to něčí oblíbenej seriál? :cD
No jo vlastně - Jémine, to je můj úplně nejoblíbenější seriál! Všichni se mrkněte na mé stránky! Opravdu! Nekecám!:-)
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Tak si to dej do profilu... dík :cD
Si uhodl, do oblíbených si ho dám v sobotu v 6 ráno možná tak. :D
Tulrika napsal(a):
No jo vlastně - Jémine, to je můj úplně nejoblíbenější seriál! Všichni se mrkněte na mé stránky! Opravdu! Nekecám!:-)
Balthazar6 napsal(a):
Tusim, ze ja ho mezi oblibenejma mam.
Oba lžete! :D Takhle si říkat o návštěvy profilu :D
Ivy napsal(a):
Ses mě mohla zeptat :D Já se svým Kolnal a Aknol brečela asi jen to 3 :D:D
Když já na ten kalendář asi na pět dnů zapomněla a pak mi bylo trapný ptát se na starou hádanku. Ale příště se zeptám, takový nervy... to mi za to nestojí! :D
Gilraen napsal(a):
Když já na ten kalendář asi na pět dnů zapomněla a pak mi bylo trapný ptát se na starou hádanku. Ale příště se zeptám, takový nervy... to mi za to nestojí! :D
Kdyby ses mě zeptala na Elkolaka tak se rozbrečím a neřeším jak stará je to hádanka :D:D
Takovou kokotinu vymyslej fakt jenom v Japonsku :cD
Dnes je to veľmi ľahké, len sa treba zamyslieť nad tým, čo vidíte :)
Dnes jsem si trošku zavařila mozkový buňky. Kdyby na tenhle seriál nekoukal bratránek, tak na to asi nepřijdu :D
Romi napsal(a):
Dnes je to veľmi ľahké, len sa treba zamyslieť nad tým, čo vidíte :)
Tří černý kočky na polici pod nima TH :cD
Vxxx napsal(a):
Pár lidí psalo, že je to epický seriál, ale věř mi. Po uhádnutí jsem schválně projela jejich profily a NIKDO ho nemá v oblíbených :D Má i nízký počet hodnocení... na profily se nespoléhej u dnešní hádanky :D
Áno ja som napísala, že je to epický seriál. Nepísala som však, že je môj najobľúbenejší, ani že ho mám na svojom profile. Má pre mňa srdcovú hodnotu a na svojom profile mám seriály, ktoré sledujem práve teraz. Keby som si mala pridať všetky, ktoré som sledovala od svojho detstva tak by som tam na to asi nenašla miesto a ani by sa mi to nechcelo.