Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ty kočičí oči jsou tak děsivě hypnotický... hned bych si jednu vzala domů
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Tří černý kočky na polici pod nima TH :cD
Presne tak :D
Merenwen napsal(a):
Áno ja som napísala, že je to epický seriál. Nepísala som však, že je môj najobľúbenejší, ani že ho mám na svojom profile. Má pre mňa srdcovú hodnotu a na svojom profile mám seriály, ktoré sledujem práve teraz. Keby som si mala pridať všetky, ktoré som sledovala od svojho detstva tak by som tam na to asi nenašla miesto a ani by sa mi to nechcelo.
Já to nemyslela nijak zle. Já taky taky nemám 80 % seriálů, která mám ráda :D
To bude ještě zajímavý... hodinu a nic.. jestli nakonec zjistím, že ten seriál dobře znám... tak mě asi klepne :D asi mi někdo větral v hlavě a všechny piliny jsou fuč.. :)
Není to můj oblíbenej seriál, ale na profil se mi radši podívejte :cD
Není to můj oblíbenej seriál, ale na profil se mi radši podívejte :cD
Jukla jsem se ti tam ať máš radost :-D
Já dneska absolutně netuším a jelikož za 4 hodiny vstávám, tak asi dneska přetrhnu řadu :-( bo do půlnoci se sem nedostanu
Michaela Ještěrka napsal(a):
Jukla jsem se ti tam ať máš radost :-D
Já dneska absolutně netuším a jelikož za 4 hodiny vstávám, tak asi dneska přetrhnu řadu :-( bo do půlnoci se sem nedostanu
člověka to potěší, když ví, že není sám, kdo to neví :cD
člověka to potěší, když ví, že není sám, kdo to neví :cD
já už si lepím papírky na nástěnku s tím co tam vidím a skládám je různě k sobě :-D
A jenom na 3 pokusy... teda já se cítím. Jinak princip hospody opět útočí! Dobrou noc :-)