Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No to mě. Mám to! Jak já tenhle seriál milovala. Ale asi bych neměla hádat hned o půlnoci, to mi už to hlava nebere. Pěkně jsem se na to vyspala a je to tu. Super.
chvíľu to trvalo, ale už to mám úspešne za sebou
Toldist napsal(a):
Mohl by mi prosím někdo poradit. Tohle mi vůbec nejde. Vidím jen černé kočky a pod nimi TH. Děkuji.
No, to je taky všechno, co potřebuješ vidět. Jen to správně seřadit.
Připadám si jako idiot že mi to došlo až po nakopnutí :D Každopádně dnešek splněn. :)
P.S.:Když tak napište o nakopnutí, ráda pomůžu i s předchozíma (vím jak je to frustrující:))
Můžu poprosit nápovědu do zpráv? Dneska jsem zase mimo a nemůžu na to přijít.
Děkuju
Maguša napsal(a):
Seriál vůbec neznám, dala jsem to na druhý pokus. A ano, HOSPODA opět útočí. :D
Díky, jen díky Tobě. :D Takové primitivní a já si s tím lámu hlavu půl hoďky :) Jinak angličtina dneska, snad to není moc napovídající.
Dneska mě to vůbec nejde. Někdo nápovědu do zpráv?.. Nevím proč mě pořád napdají jen serály o čarodějnicích :D
No tak to ne! :D Já si s tím lámu hlavu takovou dobu a pak zkusím něco, co je podle mě úplná blbost a ono to tak fakt má být. A že mě to nenapadlo dřív, když je to tak zjevné. Na tyhle hádanky mám asi moc malou představivost. Každopádně pochvala tvůrcům ;)