Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dadulinka napsal(a):
Lehké, ale tenhle seriál mě teda musel jako dítě úplně minout...
edit: No jo, ono to taky skončilo než jsem se narodila, tak už se zase tolik nedivím... :)
Ještě před pár lety jsem to v TV viděl. Nepřekvapilo by mě, kdyby to občas dávali ještě teďka. :D
Také prosím o nápovědu do zpráv, popsala jsem přesně, co vidím na obrázku a vůbec mi to nepomohlo :D
Prosím o nápovědu jinak se zblázním. Tři černé kočky? To je snad něco o čarodějnicích? :)
Tak už na to koukám 2 hodiny a pořád nevím. Vidím tři černé kočky a jediné co mě napadlo bylo The hell cats, jenže to samozřejmě neexistuje. Může mě někdo lehce nakopnout? Začínám vymýšlet blbosti typu Štaflík a Špagetka. Zatím jsem pochopila, že je to dětský seriál a že je starý, jelikož za mě už nebyl?
Zapomeňte na to, že ty kočky vypadají jako by je vyplivlo samo peklo. Berte je jen jako kočky... :)
Bersaba napsal(a):
V loňském kalendáři byla hádanka na seriál Hospoda v podobném stylu.
Až teď mi to došlo a v tu ránu mě pláclo po palici, proč jsem to předtím neviděl :D
lenka608 napsal(a):
Vidím tři černé kočky a jediné co mě napadlo bylo The hell cats, jenže to samozřejmě neexistuje.
Existuje, ale není to on. Vyměň hell za něco jiného:)
Potřebovala bych poradit s 9 okénkem :) děkuji předem do sz
Hm po půlnoci vymaštěno po poledni vyřešeno. O seriálu jsem jaktěživ neslyšel, ale chytil jsem pořadí přečetl obrázek a bylo :)