Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teď vážně nechápu, proč jsem se s tím ráno tak trápila. :) Kdyby někdo už propadal zoufalství, pošlu mu malou nápovědu.
konečně to mám :) ale, že mi to trvalo :D stydím se :D
Tak jsem zjistil, že nebudu asi přestanu čekat do půlnoci na zadání. K odpoledni na to přijdu pak hned a v noci nemám nápady :D
Super :D Dnes to síce nebolo na prvý krát - pri pohľade na tie mačky mi napadli seriály skôr čarodejníckeho charakteru... ale už to našťastie mám :)
Paráda, nejprve jsem nechápal nápovědu typu hospoda z loňska, ale pak mi to došlo. Super hádanka :)
Uff, škoda, že mě tenhle seriál minul, určitě bych ho milovala (na podobném žánru jsem ujížděla už od mala...)
Akorát mi teda trochu zavařil, protože jsem si to pořád neuměla seřadit, i když jsem princip pochopila (asi po dvacátém opakování mi to ale seplo)
Hlavně dneska přemýšlejte anglicky :P :))
Poradíte mi prosím niekto do správ.? Už mi fakt nič nenapadá..:)
Sice to trvalo déle,ale mám to.Obrázek to popisuje dobře,ale pokud se zaseknete jen na jedné z věcí co něm vidíte tak se zasekáte.