Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lucy.K
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 12. 2014 / 19:52:59 (před 9 roky)
off

Tak dnes vůbec netuším. Mohl by jste mi někdo prosím poslat nápovědu ?

Lucy.K
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2014 / 19:53:35
Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
10. 12. 2014 / 20:04:55 (před 9 roky)
off

Stačí, keď sa poriadne pozriete, čo vidíte a opíšete to. A to TH je veľmi dôležité. :) Pre mňa to bola úplne ľahká a logická hádanka, narozdiel od včerajšej tabule :D

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 12. 2014 / 20:06:52 (před 9 roky)
off

já znovu opakuji svůj příspěvek z odpoledne :) všichni zde píší ať si vzpomenete na loňskou Hospodu. Já si myslím, že pokud si vzpomenete na loňský Under the Dome, tak vám to půjde mnohem snáz :) a rozhodně jděte od spodu a nezapomeňte na TH :)

S láskou Tvá Teruška :)
Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
10. 12. 2014 / 20:08:01 (před 9 roky)
off
Teruska napsal(a):

já znovu opakuji svůj příspěvek z odpoledne :) všichni zde píší ať si vzpomenete na loňskou Hospodu. Já si myslím, že pokud si vzpomenete na loňský Under the Dome, tak vám to půjde mnohem snáz :) a rozhodně jděte od spodu a nezapomeňte na TH :)

Ale princíp je rovnaký ako pri Hospode :)

cuhla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
10. 12. 2014 / 20:11:09 (před 9 roky)
off

Pro mě byla zase úplně lehká a logická hádanka včerejší tabule,ale při této jsem si málem zavařila mozek.
Jinak letos velice zajimavý výběr serialů.Při tom dnešním si Fruiko určitě vzpomněl jak ho jako malý prcek sledoval.Já jsem zatím znala myslím jen dva

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
10. 12. 2014 / 20:11:55 (před 9 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Já je poznala, to jo (tenhle obrázek Le Chat Noir se mi kdo ví proč líbí a tak mi utkvěl v paměti), ale přeci jen pro uhádnutí názvu seriálu není typ kočky podstatný. Klidně by tam mohly být dvě siamské mourovaté, nebo Garfield. ;)

máš pravdu :)

Linhi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 12. 2014 / 20:15:38 (před 9 roky)
off
Teruska napsal(a):

Under the Dome je sice fajn nápověda, ale tady to je doopravdy na principu Hospody z loňska

ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 12. 2014 / 20:19:40 (před 9 roky)
off

Huráá, konečně jsem dokázala aplikovat znalosti, které jsem získala z předchozích podobných hádanek a vyřešit to skoro hned! :)

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
Michaella
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 12. 2014 / 20:24:39 (před 9 roky)
off

Tak teď už chápu, proč všichni říkali, že je to strašně jednoduchý. Já nad tím přemýšlím od rána a přišla jsem na to až teď. Ta hospoda z loňska je vážně dobrá nápověda. Kdyby někdo už vážně nevěděl, zkuste mi napsat do zpráv ;)

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 12. 2014 / 20:43:19 (před 9 roky)
off
Romi napsal(a):

Ale princíp je rovnaký ako pri Hospode :)

princip stejný je, ale u hospody může mást ta čeština a taky, že tam nebyl žádný obrázek ;)

S láskou Tvá Teruška :)