Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes vůbec netuším. Mohl by jste mi někdo prosím poslat nápovědu ?
Stačí, keď sa poriadne pozriete, čo vidíte a opíšete to. A to TH je veľmi dôležité. :) Pre mňa to bola úplne ľahká a logická hádanka, narozdiel od včerajšej tabule :D
já znovu opakuji svůj příspěvek z odpoledne :) všichni zde píší ať si vzpomenete na loňskou Hospodu. Já si myslím, že pokud si vzpomenete na loňský Under the Dome, tak vám to půjde mnohem snáz :) a rozhodně jděte od spodu a nezapomeňte na TH :)
Teruska napsal(a):
já znovu opakuji svůj příspěvek z odpoledne :) všichni zde píší ať si vzpomenete na loňskou Hospodu. Já si myslím, že pokud si vzpomenete na loňský Under the Dome, tak vám to půjde mnohem snáz :) a rozhodně jděte od spodu a nezapomeňte na TH :)
Ale princíp je rovnaký ako pri Hospode :)
Pro mě byla zase úplně lehká a logická hádanka včerejší tabule,ale při této jsem si málem zavařila mozek.
Jinak letos velice zajimavý výběr serialů.Při tom dnešním si Fruiko určitě vzpomněl jak ho jako malý prcek sledoval.Já jsem zatím znala myslím jen dva
Dadulinka napsal(a):
Já je poznala, to jo (tenhle obrázek Le Chat Noir se mi kdo ví proč líbí a tak mi utkvěl v paměti), ale přeci jen pro uhádnutí názvu seriálu není typ kočky podstatný. Klidně by tam mohly být dvě siamské mourovaté, nebo Garfield. ;)
máš pravdu :)
Teruska napsal(a):
Under the Dome je sice fajn nápověda, ale tady to je doopravdy na principu Hospody z loňska
Huráá, konečně jsem dokázala aplikovat znalosti, které jsem získala z předchozích podobných hádanek a vyřešit to skoro hned! :)
Tak teď už chápu, proč všichni říkali, že je to strašně jednoduchý. Já nad tím přemýšlím od rána a přišla jsem na to až teď. Ta hospoda z loňska je vážně dobrá nápověda. Kdyby někdo už vážně nevěděl, zkuste mi napsat do zpráv ;)
Romi napsal(a):
Ale princíp je rovnaký ako pri Hospode :)
princip stejný je, ale u hospody může mást ta čeština a taky, že tam nebyl žádný obrázek ;)