Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
sedím u toho od osmi rána.. zkoušela jsem už i zadávat do vyhledávače na serialzone..všechny serialy co mi vyskočily jsem zkoušela .. :/
Dnes super hádanka :) Oceňujem kreativitu tvorcov! :)
A neviem, prečo každý čaká maxiťažké zákerné hádanky, keď bolo v článku vysvetlené, ako to je/bude.
Včera dobré, dnes netuším :)
Nycklick napsal(a):
Včera dobré, dnes netuším :)
Nápodobně už u toho sedím přes dvě hodiny..
Dneska jsem úplně nahraná :D To první ještě nějak šlo, ale dneska to fakt nechápu :D nějaká nápověda? Alespoň maličká... ;)
Maguša napsal(a):
Dneska jsem úplně nahraná :D To první ještě nějak šlo, ale dneska to fakt nechápu :D nějaká nápověda? Alespoň maličká... ;)
lidi většinou tady psali že to co vidíš máš napsat do vyhledávače na serialzone..že vyhledávač na advent.kalendáří to nechce přímo najít.
Maguša napsal(a):
podívej se na obrázek
Seděl jsem nad tím asi půl hodiny než mně to došlo, teď si říkám proč mně to nenapadlo dřív :)
Pořád na to nemůžu přijít. Jsem totálně blbá a asi i slepá. :D A z těch příspěvků, co tady čtu mi je ještě hůř, protože to vypadá, že je to hodně jednoduché. :D
Super mám to, jen chce podchytit to správné slovo na obrázku :)