Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Luteka napsal(a):
Super :) strýček IMDb napomohl, ale hádanka mi přijde logická - prostě popiš co vidíš :D
proste cervenej napis :D
poradte mi nekdo prosím do správy či tam vidim hory alebo co tam mám videt, či sem uplne vedla
Na dnes hotovo :D môžem pokračovať v učení sa :)
Hraje tam nějak roli červená barva toho textu? Pošlete mi někdo do zpráv nápovědu prosím :D
Je to čím dál tím větší sranda :D Dneska hotovo, ale spíš náhodou.
nina100 napsal(a):
poradte mi nekdo prosím do správy či tam vidim hory alebo co tam mám videt, či sem uplne vedla
hory? :D tak to vidíš špatně
Já jsem dement. 14 minut na to civím... googlím, hledám tady a na dalších serverech a nic. Pak si zapalím cígo, kouknu na to a říkám "hmm zkusím se zaměřit na něco jiného... " a BUM.
Ale jak jinak, seriál opět neznám. A tahle hádanka se mi vůbec nelíbila teda. Jako samozřejmě jsem vděčná celému týmu a tak, hrozně mě to baví obecně, ale s výběrem seriálů prostě letos nejsem vůbec spokojená :( Nejde o to, že je neznám, ale že jsem o nich nikdy neslyšela... A jak to tady tak čtu, tak nejsem jediná... plus tahle byla tak nějak.. zvláštní.
Jo a hrozně mě baví ty hlášky :D "Opsat slovo ti jde, teď zkus hádat" :D Vím že mi to nijak nepomůže, ale stejně hledám na serialzone, abych se pobavila tímhle :D
Ivy napsal(a):
hory? :D tak to vidíš špatně
ja nejdem na to co vidim ale videla by sem tam kopce, sopku, kopec se sluncem a to poslední nevim :D
Edit: tak sem na to išla fakt zle.. ale fakt divné...