Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dneska nic moc, ten, kdo ten seriál nezná, tak na to bez googlu asi těžko přijde, předchozí rébusy byly lepší :)
Vxxx napsal(a):
Jo a hrozně mě baví ty hlášky :D "Opsat slovo ti jde, teď zkus hádat" :D Vím že mi to nijak nepomůže, ale stejně hledám na serialzone, abych se pobavila tímhle :D
Já se tím alespoň ujistila, že čtu správně :D:D
Minuloročný kalendár bol určite viac originálnejší a nápaditejší a v tejto hádanke to slovo mohlo byť troška viac znázornené, aby to dávalo väčší zmysel.Ale aj tak som vďačná, že tento rok kalendár funguje tiež.
hraje roli ta tečka nad "i"? :cD
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
hraje roli ta tečka nad "i"? :cD
Pokud jsi na červeném trpaslíku, tak by mohla :-O (Rimmer má tohle vyznamenání a neumí plavat!" :D
zas jsem v háji...
Vxxx napsal(a):
Pokud jsi na červeném trpaslíku, tak by mohla :-O (Rimmer má tohle vyznamenání a neumí plavat!" :D
Trpaslíka jsem zkoušel, ten to není :cD
Tento rok mě baví kalendář naprosto dokonale a to, že je tu míň známých seriálů (opravdu znám doposud jen jeden!) mi taky vůbec nevadí, jelikož je to vždycky o logice a znalost seriálu je už jen taková třešnička na dortu...ale ten dnešek? Trochu shame, protože sem použila google, ale jen trochu, jelikož i po vyřešení krapet nechápu, voco tady dnes šlo...
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Trpaslíka jsem zkoušel, ten to není :cD
To nebyla nápověda :D Jen to byla první věc, co mě napadla, když jsem si přečetla "tečka nad i" :D