Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jinak letošní statistika. Prozatím.
Někdy viděla: 1
Někdy o něm slyšela: 1
Možný kandidát do watchlistu: 1
Ježiši, to už si ale děláte s tím napovídáním srandu, ne? Půl hodiny uběhlo a už se tu pomalu nemusí nic hádat...
No tak bylo to sice to první co mě napadlo, ale kdybych o tom seriálu nikdy neslyšel, tak bych to asi nauhádl.
Hadanka je naprosto logicka, jen se na ni clovek zamerit ze spravneho uhlu. Jinak letosni zamereni kalendare na mene zname serialy beru jako plus. Fruiko a spol. co takhle nejakou hadanku na nektere Anime.
Zdá se mi to nebo tu před chviličkou zmizela asi tak celá 1 stránka komentářů :D
jak tohle můžete uhodnout? ach jo
Balthazar6 napsal(a):
Hadanka je naprosto logicka, jen se na ni clovek zamerit ze spravneho uhlu. Jinak letosni zamereni kalendare na mene zname serialy beru jako plus. Fruiko a spol. co takhle nejakou hadanku na nektere Anime.
Tak to by som sa na to mohla rovno vyprdnúť :D
asi za 2 minuty hotovo, ale dnes sa to naozaj nepodarilo, ja som to vedel rychlo len kvoli tomu, ze ten serial poznam
Dobré...
Michell napsal(a):
Zdá se mi to nebo tu před chviličkou zmizela asi tak celá 1 stránka komentářů :D
Je to možné,pretože niektorí ľudia nevedia krotiť svoje emócie a niežeby napísali nápovedu do súkromnej správy ľuďom, ktorí o ňu stoja vypisujú na fórum hneď postup riešenia a to neuplynula ani hodina...