Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 12. 2014 / 00:45:59 (před 9 roky)
on

Takže nová pravidla vážení.

Nápověda nebo její citace = odebrání všech minulých i budoucích adventních kreditů.

Za nápovědy se bere i postup, jak jste k tomu došli, či odkazy na loňské hádanky.

Problém dnešní hádanky je, že obrázek má průhledné pozadí a nevynikne, tak kvůli podkladu, to co vyniknout má. V článku to pak bude evidentnější.

Co se týče neznámosti... Loni bylo v kalendáři 11 seriálů z Top 100, kolik si myslíte, že se jich tam zrébusovatelných dá najít?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
11. 12. 2014 / 00:46:10 (před 9 roky)
off
Michell napsal(a):

Zdá se mi to nebo tu před chviličkou zmizela asi tak celá 1 stránka komentářů :D

Myslím, že to bylo nevyhnutelné :D.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 12. 2014 / 00:48:15 (před 9 roky)
off

No konečně hotovo :) Na tohle vysvětlení se těším až bude článek :D bez google ani ránu už skoro u žádné hádanky..ostuda :D

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 12. 2014 / 00:49:04 (před 9 roky)
off

přijdu z venku celej natěšenej, sotva jsem se převlékl..otevřu okénko, jen vidím co je v obrázku, tak zkusim první co mě napadne...a ejhle..zas můžu čekat na další okénko. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 00:51:23
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
11. 12. 2014 / 00:49:19 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Nápověda nebo její citace = odebrání všech minulých i budoucích adventních kreditů.

Za nápovědy se bere i postup, jak jste k tomu došli, či odkazy na loňské hádanky.

Problém dnešní hádanky je, že obrázek má průhledné pozadí a nevynikne, tak kvůli podkladu, to co vyniknout má. V článku to pak bude evidentnější.

Co se týče neznámosti... Loni bylo v kalendáři 11 seriálů z Top 100, kolik si myslíte, že se jich tam zrébusovatelných dá najít?

Super :) Teda co se týče napovídání. Ta neznalost mě štvát bude :D

Vxxx
Zuzula
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 12. 2014 / 00:51:55 (před 9 roky)
off

tak dneska opravdu oříšek.. mam, ale na to bych opravdu sama nepřišla..seriály z letošního adventního kalendáře zatím neznám, ale vždy se na to dalo nějak přijít, tedy až na dnešek..

Michell
11. 12. 2014 / 00:53:33 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Chtělo by to někam připnout ne každého baví číst x desítek stránek komentářů ;)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 12. 2014 / 00:54:59 (před 9 roky)
on
Michell napsal(a):

Chtělo by to někam připnout ne každého baví číst x desítek stránek komentářů ;)

Pochybuju, že to bude někdo číst i na první stránce v tuhle chvíli.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 12. 2014 / 00:55:07 (před 9 roky)
off

Tak já po soukromé nápovědě mám taky :) Je to letos zapeklité, ale jsem ráda, že tu kalendář je. Tak se lidi kroťte a nápovědy si když tak pište do zpráv, ať o kalendář nepřijdeme ;)

Moloch
11. 12. 2014 / 01:09:30 (před 9 roky)
off

No tak uz to taky konecne mam, ale bez kamose ktery to sleduje bych asi nedal, ani ted v tom tu jednu cast nevidim. Je docela blbe ze az Fruiko musel vyresit to ze nekteri nejsou schopni si nechat reseni pro sebe, kdyz tu mame SZ pro ty co chteji poradit. Jinak letosni kalendar je super, libi se mi ze neznam zadnej z tech serialu a tedy narazim na nejake nove o kterych bych nikdy nevedel. Jste fakt super.

Pisu z mobilu, proto bez diakritiky. :) Preji prijemne lusteni.